Hopp til hovedinnhold
TYGA  (YOUNG MONEY/CASH MONEY/UNIVERSAL)

Alissa Rae Ross, Azia Davis og Elizabeth Velasquez krever 120 millioner fra Tyga

TYGA (YOUNG MONEY/CASH MONEY/UNIVERSAL)

Etter et halvt år i tenkeboksen reiste de tre California-modellene Alissa Rae Ross, Azia Davis og Elizabeth Velasquez søksmål mot Lil Waynes Compton-artist Tyga.

Dette grunnet kontraktsbrudd, brudd på privatlivets fred og svindel, ifølge TMZ.

Under audition sa jentene ja til å stille toppløse i hans musikkvideo, mot at brystvortene ble «redigert bort» eller «tildekket» i den ferdige versjonen av snutten.

Noe de forventet at kom til å skje.

Selv om sangen heter «Make It Nasty».

Og til tross for at rimsmeden Tyga på låten sier «hoes open close, I like when my bitches don’t wear no clothes… bitches they know, yeah bitches they know».

Singelen floppet (91. plass på Billboard Hot 100), men for å få mer blest slapp rapperen en snutt med scener hvor man kan se jentenes pupper.

Alissa trakk seg etterhvert fra søksmålet, men Azia og Elizabeth står på kravet.

Ifølge TMZ mener deres advokat at modellene fremstilles «billig» og «smakløst» og at eksponeringen av brystvortene kan gå utover deres «karrierer», så Azia og Elizabeth krever nå til sammen 20 millioner dollar alias nesten 120 millioner kroner i oppreisning.

Altså 30 millioner kroner per usensurerte brystvorte.

«Make It Nasty» er regissert av 24 år gamle Colin Tilley, som allerede har gjort 19 videoer for Chris Brown, samt snutter for Justin Bieber, Justin Timberlake, Katy B, Nicki Minaj, J. Cole og Usher.

Låten fikk først en video i desember i fjor, gjort av Alex Nazari, som ikke har resultert i søksmål fra modellene, til tross for at denne snutten er mye grovere.

Se også: Gladjenter som ikke blir sure: Skal vi danse: Argentina (videofest)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer