Hopp til hovedinnhold
HANNA,

«Superserie»: Løgn, død og lesbeflørt

EMILY, ARIA, SPENCER (FEM/ABC)

En av 2010s mest uforskammete tv-timer heter Pretty Little Liars, og kan beskrives som Frustrerte fruer møter Gossip Girl, med en snasen dråpe The L Word.

Serien, basert på bøkene med samme navn, følger jentene Emily, Spencer, Hanna og Aria som sliter etter at Alison, lederen i deres vesle gjeng, forsvant for et år siden. Brått dukker det opp beskjeder som avslører deres hemmeligheter, signert «A». Etter at liket til Alison blir funnet, fortsetter terroriseringen via SMS, lapper og videosnutter, mens kvartetten forsøker å finne ut hvem som står bak – og hvorfor.

Underveis går det frem at våre venner muligens ikke har helt rent mel i posen, selvsagt kombinert med at de alle pusler med sine private dilemmaer og kniper. Alt naturligvis presentert kjapt, passende overfladisk og skamløst effektivt. (Fortsetter nedenfor.)

(FEM/ABC)

Aria (Lucy Hale) står i med sin engelsklærer, noe som er ekstra trøbblete i ettersom hun er under 18 år, alias ulovlig i USA. (Hei Justin Bieber!)

Hanna (Ashley Benson) var lubben, men ble brått veldig slank etter at Alison forsvant. Nå stjeler Spencer fra butikker for å få oppmerksomhet fra sin neglisjerende far, mens hennes MILF-ete mor har samleie med politimannen som arresterte Spencer for tyveri. Samtidig som han pussig nok også etterforsker Alisons dødsfall.

Spencers (Troian Bellisario) hverdag blir vrien når hennes søster flytter inn i familiens gjestehus med sin forlovede, som har mest lyst på Spencer. Men selv er hun mest interessert i den hunky ballgutten på tennissenteret hvor hennes rike familie er medlem.

Emily (flotte Shay Mitchell) er en svømmer som blir venner med den nye gladjenta i hooden, Maya St. Germain (Bianca Lawson fra The Vampire Diaries). Maya røyker weed og liker jenter, og plutselig blir Emily tiltrukket av Maya og ender i villrede. Det hjelper ikke at et bilde hvor de kysser kommer i feil hender.

Halve sesong 1 er allerede vist uten brask og bram på FEM i Norge, men i USA ble Pretty Little Liars den mest sette 2010-debuten for jenter mellom 12 og 34 år. Når siste halvdel av sesong 1 starter på amerikanske ABC mandag kveld klokken 20:00, er det ventet at 3 millioner vil titte (fulgt av seere på ABC.com, hvor episodene vises for folk i USA).

Se også: Gossip Girl: Leighton Meester alias Blair Waldorf gone wild

Nyeste saker fra 730.no

Les mer