Superserie blir til spillefilm

13. des 2009 kl. 00:00
TURTLE, VINCE, E OG DRAMA  (CANAL +/TV3/HBO)

– Hvis en gjeng med kvinner kan lage en hit ut av Sex and the City: The Movie bør menn kunne gjøre det samme om en gjeng med karer som ler og lever livet i Los Angeles.

Ofte upolerte og litt politiske ukorrekte Mark Wahlberg er best kjent som skuespiller, men den tidligere Boston-rapperen produserer også Entourage, serien som er løst basert på hans virkelige liv.

Mark bekrefter nå ryktene mange håper er og blir sanne: Historien om den fiktive filmstjernen Vincent Chase og hans venner E, Drama og Turtle skal etter planen gå fra tv-skjermene og opp på det store lerretet.

– Vi vil følge Sex and the City-fotsporene og gjøre en film.
– Folk har alltid klaget over at episodene er for korte og at sesongene ikke er lange nok, og de vil ha mer, sier 38-åringen til MTV, men legger til at de skal lage noen sesonger til før siste episode får en kinofortsettelse.

Se også: Marky Mark: Öryggisvörður fyrrverandi sjómaður!

Rett etter at den sjette sesongen startet i sommer, fikk den syvende runden grønt lys fra de sertifiserte seriemesterne hos HBO. I Norge vises showet på Canal+ og TV3.
Fortsetter nedenfor.

Se også: Her er de nye «Entourage»-gutta


Se også: «Flight Of The Conchords» ble kansellert denne uken

Mark Wahlberg er snart aktuell i Peter Jacksons The Lovely Bones (sammen med blant andre Michael Imperioli alias Christopher fra The Sopranos), basert på romanen med samme navn. Den norske premieren er satt til 29. januar, med tittelen «Alle mine kjære».

Se den flotte traileren: