Supergruppe med gavesprut

20. apr 2011 kl. 00:00
(KNUT BRY/OSLO RECORDS)

Da Montées andreplate – Rendition Of You – ble lekket til anmelderne for et par uker siden, søkte musikkjournalistene sammen i en slags superlativ-orgie. Sist lørdag trumfet den drøyt dyktige kjendisskribenten Audun Vinger dem alle, ved å fastslå at andresingelen «Faith» har «det sterkeste norske refrenget siden «Take On Me»», sort på næringslivs-rosa (i Dagens Næringsliv).

Men det er ikke bare anmelderne som gleder seg over Oslo-gruppen. I helgen var det kun Foo Fighters som lå foran Montée på iTunes.

Anders Tjore, Maya Vik, Erlend Mokkelbost, Marius Simonsen og Haakon-Marius Pettersen er en lekker kvintett i seg selv, og nå strør de om seg med lekre gavepakker som får påskeharen til å se gnien og flau ut: Billetter til konsertene i Oslo (29. april), Bergen (30. april), Trondheim (5. mai) og Stavanger (7. mai), i kombinasjon med t-skjorter, vinylplate eller CD. Spørsmål: Hva het det spellemannsprisvinnende førstealbumet fra 2009? Send svaret til post@730.no med «Maya er heit» som tittel.

Albumet til påskeharepris får du her Maya har Prince som en av sine kvinnelige favorittbassister