Hopp til hovedinnhold
(CBS)

Supergirl? Super-middelmådig

(CBS)


Hver eneste høst kommer det til vår store glede en bråte av nye serier. I år har vi blant annet blitt beæret med Scream Queens, American Horror Story: Hotel og Narcos. (Sistnevnte blir forresten beskyldt for å være litt oppskrytt?) 

Supergirl hadde premiere denne uken, med høy rating. Med 12.94 millioner seere satte tv-serien rekord for show basert på tegneserier. The Walking Dead hadde den tidligere rekorden med 5.35 millioner.

Vi har gledet oss veldig til Supergirl og det er altfor kult at vi endelig får en kvinnelig superhelt. Dessverre synes vi pilot-episoden er litt….. Kjip.Saken fortsetter under


Supergirl alias Kara (25) er Supermanns mindre kjente kusine som ble sendt til jorden for å passe på ham. Supergirl jobber som assistent/kaffe-henter for den slemme redaktøren (Calista Flockheart) av The Tribune.

Den slemme redaktøren sier at hun vil si opp mange, fordi de ikke har kule ting å skrive om. Nabobyen har jo Supermann de kan putte på forsiden hele tiden. Supergirl har prøvd å være normal hele livet, men når et fly holder på å styrte finner hun ut at det er Supergirl hun vil være. Eller egentlig ikke, fordi hun liker ikke å bli kalt Supergirl.Saken fortsetter under


(CBS)

 


Plutselig er det sykt mange skurker, hemmelige agenter og mye kryptonitt. Akkurat hva som skjer i slutten av episoden husker vi ikke.


Fem ting som var superteit med
Supergirl:

1. Dialogen er småfjern


2. Vennen til Supergirl forteller Supergirl at hun er pen
 

Men det er selvsagt etter hun har tatt av seg brillene 🙂 🙂 🙂


3. Handlingen er altfor søkt

«Hvis ikke vi får vår egen Supermann så få alle sparken!!!»


4. Det skjer altfor mye på 45 minutter

Altså den episoden var en vill reise fra start til slutt, men ikke på en gøyal måte. De kunne godt kult bæret litt og kommet med en god, gammaldags cliffhanger.


5. Men likevel sitter vi igjen med følelsen av at vi ikke vet noe

Handling er overfladisk, man blir ikke kjent med karakterene i det hele tatt. Forutenom at Supergirl ikke vil hete Supergirl.

Det må sies at en pilot-episode som oftest ikke er like bra som resten av serien. De første episodene skal jo også gi oss et innblikk i et helt univers. Forhåpentligvis tar den seg opp videre i sesongen.

Se også: 6 grunner til å sjekke ut Scream Queens

Les mer