Hopp til hovedinnhold
Melissa Benoist deler sin historie i håp om å hjelpe andre (skjermbilde Instagram)

Supergirl-stjernen Melissa Benoist poster video på Instagram og forteller om grov mishandling fra sin eks

Saken inneholder detaljerte beskrivelser av vold.

– Livet er ikke alltid slik det ser ut som.

Slik lyder Instagram-caption-en til Melissa Benoist, best kjent som Supergirl.

Melissa står frem i en 14 minutter lang video og forteller at hun ble mishandlet av sin partner.

31-åringen røper ikke navnet på personen. Hun beskriver ham som en «sjarmerende, morsom, manipulerende, uærlig» mann, som er yngre enn henne.

Den angivelige fysiske mishandlingen startet etter at de hadde vært sammen i fem måneder. Mannen skal da ha kastet en smoothie-flaske som traff henne i kinnet.

Han var «usikker og deprimert» og ville kontrollere hvordan hun gikk kledd og ble sint hvis hun snakket med andre menn. Ifølge Melissa ville personen ikke at hun skulle gjøre scener som krevde kyssing, selv ikke flørting. Til tross for at det var skuespill.

Melissa Benoist i sesong 5 av Supergirl (DC/The CW)

– Jeg lærte hvordan det føltes å bli holdt nede og slått gjentatte ganger, slått så hardt at jeg mistet pusten, dratt etter håret langs fortauet, nikket ned, skvist så hardt at huden åpnet seg, dyttet så hardt mot veggen at gipsplaten gikk i stykker, kvelt, forteller Melissa.

Etter hver voldsepisode løftet han henne opp og puttet henne i badekaret mens vannet rant og ga henne «en mishandlers typiske unnskyldning».

Melissa gjorde det slutt med ham da han kastet en iPhone så hardt på henne at nesen brakk og øyeeplet holdt på å sprekke.

Hun var gift med den 27 år gamle skuespilleren Blake Jenner fra 2013 til 2015. I år giftet hun seg med den jevnaldrende skuespilleren Chris Wood fra The Vampire Diaries og The Carrie Diaries.

Seriestjernen håper at hennes historie vil redusere lignende historier.

Se Melissa Benoists video her:

Kort etter at videoen ble postet, twitret Supergirl-produsentene Greg Berlanti og Sarah Schechter at Melissa er «en helt, både på og av skjermen».

Supergirl er nå i sesong 5.

Trenger du noen å snakke med? Telefonnummeret 116 006 er til en hjelpelinje for deg som opplever vold eller overgrep i nære relasjoner.

Se også: 730.no anmelder Batwoman

Nyeste saker fra 730.no

Les mer