Suicide Squad slaktes – fansen er sinna

5. aug 2016 kl. 00:00
VI SOM TRODDE DETTE SKULLE BLI ÅRETS FILM (SF NORGE/DC/WARNER)
VI SOM TRODDE DETTE SKULLE BLI ÅRETS FILM (SF NORGE/DC/WARNER)

DC og Warner har hypet Suicide Squad i snart to år, og i morgen har det som blir beskrevet som «Super Bowl med superhelter» premiere.Men de fleste anmelderne gir tommelen ned.
 
 Filmen til David Ayer (
End of Watch, Fury) – med stjernelaget Will Smith, Margot Robbie, Cara Delevingne, svenske Joel Kinnaman og litt Ben Affleck (selvsagt som Batman) – har nå kun 29 % hos Rotten Tomatoes, som har gått gjennom 141 anmeldelser.
 Suicide Squad byr på et talentfullt ensemble og litt mer humor enn de forrige DCEU-filmene (DC Extended Universe), oppsummerer nettstedet.– Men det er ikke nok til å redde dette skuffende sluttresultatet fra en rotete handling, karakterer som er tynt skrevet og ujevn regi.
 Men mange fans nekter å tro at filmen er tam, og det er startet en kampanje for å få Rotten Tomatoes stengt – til tross for at nettstedet samler anmeldelsene fra alle de største mediene. Kampanjen støttes av mer enn 18000 personer.De håpfulle tilhengerne er ekstra sinte etter at
Batman v Superman: Dawn of Justice fikk kjørt seg i sommer. Blockbusteren endte opp med kun 27% positive anmeldelser av de 344 som nettstedet samlet.
 


Trist/morsomt: Se ansiktet til Ben Affleck når han blir spurt om tilbakemeldingene på Batman v Superman (VIDEO)
 


Vel, traileren til
Suicide Squad er i alle fall dritfet: Se her