Hopp til hovedinnhold
(WARNER BROS.)

Suger faktisk ikke

Kun blod.

Blod suger de, men oppfølgeren til The Lost Boys suger overraskende nok ikke. Jeg så den gamle originalen med Corey Haim, Corey Feldman og Kiefer Sutherland lenge etter at den kom ut, men har blitt glad i den lille, corny, kule filmen i etterkant. Del to, Lost Boys: The Tribe, skulle jeg så definitivt boikotte. En slik drittfilm gidder jeg ikke kaste bort 90 minutter på.

Men når noe går inn på DVD-toppen i USA, blir man jo nysgjerrig.

80-tallets historie om de surfende vampyrende er naturligvis bedre, men den nye ser ganske lekker ut, er blodigere og Corey Feldman er pussig nok ganske brukbar. Junkie-looken er borte. (Haim er kun med i noen sekunder. Han er mer sliten.)

Selvfølgelig er ikke historien spesielt spennende, humoren er ofte dustete og lillebroren til Kiefer, Angus Sutherland, som har rollen som sjefsvampyren, snakker konstant med en livløs, irriterende hasjstemme (kanskje fordi han er levende død), men bloddrikkende frøken Autumn Reeser fra The O.C. er i alle fall nice å se på.

Det kjipeste med Lost Boys: The Tribe er den nest siste scenen, hvor hovedpersonene åpner kjøleskapet sitt, tar ut noe å drikke, og så setter seg i sofaen foran TV-en. Uten å lukke kjøleskapet.

Corey x 2 skal ha sagt ja til Lost Boys 3. Heldigvis slipper vi trolig Kiefer Jr.

HBO går for politiske vampyrer.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer