Hopp til hovedinnhold
(SANDREW METRONOME/WARNER BROS.)

Sucker Punch: Alice in Wonderland med maskingevær møter syrete Gossip Girl?

I USA toppet Sucker Punch kinotoppen for to uker siden. 15. april starter den i Norge, og vi har en bunke billetter som gjelder over hele landet. Hypp på et par? Mail [email protected] med «Meg, meg, meg, meg!» og navnet på hvilken Sucker Punch-chick du liker best, så er du med i trekningen.

Les mer og se traileren nedenfor.

Folk elsket og hatet hans Watchmen, og selv om 300-regissør Zack Snyder nå har laget noe ganske annet, får 44-åringen sannsynligvis samme reaksjon med Sucker Punch. Alias Gossip Girl møter Alice in Wonderland med maskingevær.

Handlingen finner sted på 50-tallet og forteller historien om Baby Doll, en jente som forsøker å flykte fra sin onde stefar og trusselen om lobotomi, og som ender opp på en anstalt. Her forsvinner hun inn i en fantasiverden, og hun har fem dager på å komme seg ut før hun blir kuttet opp i hjernen. Når grensene mellom den virkelige og fiktive verden begynner å forsvinne, kommer hennes venninner fra instutisjonen til unnsetning. Så hvis et slikt eventyr ikke lyder som din tekopp, kan du i det minste titte på endel søte jenter. I alle fall 3-4.

Blonde Baby Doll spilles av australske Emily Browning (fjorårets The Uninvited), ikke så blonde Vanessa Hudgens har rollen som Blondie, Abbie Cornish er Sweet Pea, Jena Malone er Rocket, mens Jamie Chung fra MTVs Real World: San Diego spiller Amber. Se traileren:


Hvis du ikke synes jenter er så stas… Se opp for Jon Hamm alias Don Draper fra Mad Men.
Zack Snyder gjør den neste Supermann-filmen, som skal være basert på superheltens tidlige liv.

Se også: Vanessa Hudgens tar en Twilight

Nyeste saker fra 730.no

Les mer