Hopp til hovedinnhold

Such a fashion icon

Ble jo brått en rolig kveld her i gården da. Fy f**n det kommer til å bli KLIKKESTUE i morgen da!! Gleeeeder meg.Fikk litt abstinenser her jeg satt, så jeg måtte ut å bevege meg litt. Noe så tradisjonelt som en tur i Frognerparken gitt.Er visstnok en sånn regel om at bloggere alltid skal se bra ut (eller prøve hvertall). Det driter jeg så ekstremt langt i kjenner jeg.Hva skal du i helgen da?

Blomsterpiken. Rett og slett.

Pynta seg. Give me a break. Jeg skal chillen i Frognerparken okei??!!!

Har jeg fortalt om da pappa mistet meg i bakken da jeg var liten? Han forsvarer seg med at han dempet meg på foten… Tror det må ha sett ca sånn ut.

Så møtte vi disse LEGENDENE. «Friday night skate» som de kalte seg. GO GO!

Viktig med god gammal discomusikk på anlegget.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer