Hopp til hovedinnhold
(HOLLYWOOD/UNIVERSAL/UIP)

Stripping gjorde ikke susen for Zac

Denne uken laget mange journalister innen den kulørte presse agurkballuba fordi Zac Efron tok turen til den kjente New York-strippeklubben Flashdancers. Kanskje fordi han er en tidligere Disney-barnestjerne – og har kjendiskjæreste. Men igår fortalte den snart 23 år gamle smukkasen (se nedenfor) at han sa ifra til Vanessa Hudgens i forkant, og at hun synes det var chill.
Vanessa har tross alt selv strippet på bilder som selvfølgelig endte opp på nettet.

Zac fortalte Jimmy Kimmel at han dog var litt skuffet over klubben, hvor blant andre Kanye skal ha lagt igjen mye penger.

– Jeg har hørt mye om disse stedene, mest via rapmusikk… Jeg så for meg at jeg skulle sitte i sofaen med «stunner shades» med T-Pain og Usher mens jeg lot det regne penger – men det var ikke slik, sier han i klippet under.
Dette til tross for at han befant seg på champagnerommet bakerst i klubben, hvor man pleier å kunne bolle seg litt ekstra, slik vi har forstått det.For å kunne bli skikkelig glad i livet må man innom noen triste steder, for eksempel strippeklubber (Jimmys joke), eller Zacs nye drama Charlie St. Cloud.

Her forteller han om sin maritime film (potensiell ødeleggelsesalarm), smart nok i baris:


Bonus: Amanda Crew, den 180 cm høye jenta som stjeler Zacs knuste hjerte i filmen, var også på besøk, iført tamme stripper-heels.


Hun er ikke dødsmorsom.


Ønskereprise: Litt mer gøyalt: Jimmy med Drake, gutten som kastet lys over den alternative apple bottom-ballerinaen Rosa Acosta:


Les mer