Hopp til hovedinnhold
LINDSAY LOHAN FIKK RELEVANT ERFARING BLANT ANNET I 2007 (TRISTAR)

– Stripperollen er perfekt for Lindsay

Ordet på gatene er at Lindsay Lohan ønsker å gå for menn i kjølvannet av det triste bruddet med eksen Samantha Ronson.

Men i helgen var den 22 år gamle skuespilleren og entrepenøren i Las Vegas og beundret sin sangkollega Melanie Brown alias Scary Spice og hennes forestilling Peepshow.

En oppsetning hun ifølge People gjerne vil ta del i.

– Jeg tror hun hadde blitt storartet i showet, sier Peepshow-regissør Jerry Mitchell til bladet.

Noe som krever lite klær.

– Når rollefiguren stripper, gjør hun det fordi hun har lært å være sterk av de andre rollefigurene/danserne i showet, og ved å se på dem så ta over via sine betraktelige assets, forteller Mitchell.

– Showet er perfekt for Lindsay og hennes skjønnhet og skuespillertalent, konkluderer Spice Girl-instruktøren.

I 2007 fikk Lindsay demonstrert sin skjønnhet og skuespillertalent på stripperscenen i kultfilmen I Know Who Killed Me.

Thrilleren vant åtte Golden Raspberry Awards, og slo dermed rekorden til Las Vegas-stripperfilmen Showgirls med Elizabeth Berkley og Gina Herson.

Video: Lindsay annonserer sin tilbakekomst til kjøttmarkedet på en leken måte. 1995-verket, som nederlandske Paul Verhoeven regisserte etter RoboCop, Total Recall og Basic Instinct, og som skulle hjelpe Berkley å ta steget fra fjernsyn (Saved By The Bell) til det store lerretet, ble hedret med syv Razzies.

Blant annet for årets verste film, regissør, skuespiller (Kyle MacLachlan), skuespillerinne (Elizabeth Berkley), manus, musikk og verste nykommer (Berkley).

LiLo som prostituert tangoekspert.

I vinter fortalte Lohan til Interview at hun er misforstått av media og at hun vil bli tatt seriøst som skuespiller.

– Jeg føler at det har blitt en situasjon hvor folk har manifestert en karikatur av den jeg er, og de oppfører seg som om det ikke er en ekte person på innsiden. Jeg mener, folk har virkelig begynt å tro – regissører, produsenter, agenter, hvem det måtte være – at jeg startet opp i dette så jeg kunne bli en kjendis. Men det var aldri min hensikt.

Den Los Angeles-baserte New York-piken innrømmer at hun har litt av skylden for at hennes karriere ikke oser den samme respekten som endel kolleger kan smykke seg med, men at dette ikke er rettferdig hvis man ser på hennes enorme arbeidsinnsats.

– Det som sårer meg mest er at jeg jobber like hardt som andre skuespillere på min alder, for eksempel Scarlett Johansson, men jeg får ikke mulighetene som de får fordi folk er så distrahert av alt kaoset jeg har skapt i livet mitt. Men det betyr ikke at det kommer til å vare evig.

Følg med på Peepshows nettsted for oppdatering vedrørende Lindsay Lohans potensielle casting.
I neste måned er Elizabeth klar i Donnie Darko 2.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer