Hopp til hovedinnhold
MEGAN FOX GIR GQ EN FIN OKTOBER (FAKSIMILIE)

Stripper fikk Megan Fox bifil

Mange jenter setter pris på ærlighet, og mange gutter setter pris på jenter som ikke er redd for å eksperimentere med andre jenter. I oktobernummeret av GQ får slike personer i pose og sekk, ettersom skuespilleren Megan Fox forteller at hun ble forelsket i en russisk, kvinnelig stripper i Los Angeles for fire år siden, og at de ble kjærester.

– Vel, det året kjæresten gjorde det slutt med meg, og jeg tenkte – oh man, sorry mamma! – at jeg var forelsket i denne piken som jobbet på Body Shop, sier Megan til bladet i følge Associated Press.

– Jeg bestemte meg for å få henne til å bli forelsket i meg, og jeg gjorde alt jeg kunne for å starte et forhold med denne stripperen Nikita.

Video: Megan Fox kler av seg for mannlige lesere. (Og noen kvinnelige.)

Transformers-stjernen, som skyter oppfølgeren i disse dager, understreker at hun ikke er lesbisk, men at hun mener mennesket er skapt med mulighetene til å bli tiltrukket av det samme kjønn. Hun har fortsatt ikke noe problem med å se seg selv sammen med en annen jente, og skryter av Olivia Wilde fra NRK-serien House.

GQ frydere seg over sitatene 22-åringen leverer:

– (Olivia Wilde) er så sexy at jeg får lyst til å kvele en fjellokse med mine hender. Hun er fortryllende. I det siste har jeg blitt oppslukt av Jenna Jameson, men… oh boy!

I dag er det en mann som gjelder for Megan, ettersom hun er forlovet med Brian Austin Green, fortsatt best kjent som David Silver i 90-tallsserien Beverly Hills 90210, men som i dag spiller i TV Norge-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles.
Hvis Megan fortjener en belønning, kan det være Brian lar henne få besøk av noen ekstra gode venninner.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer