Hopp til hovedinnhold

Stress feirer fortiden med ny nettbutikk ?

[annonse]

Norske Stress har holdt koken siden 1995, og var på nett så tidlig som i 1999. Skandinavias O.G. sneakers-sjappe er stolte av historien sin, og legger derfor årstallet inn i sitt nye domene. 
Etter nesten 20 år på nett lanserer de i dag sin splitter nye nettbutikk Stress95.com
Det siste året har Stress oppgradert konseptet sitt, noe de nå viderefører til nett. 
– Målet er å videreføre den gode følelsen av å komme inn i en butikk hvor man blir tatt godt i mot, får se det beste utvalget av sneakers i et strøkent lokale, sier Stress. 
På nettsidene blir det ekspress-levering til Norge og resten av verden, og de kommer til å være først ute med de viktigste releasene – som sneakers fra Yeezy, Jordan Brand, Nike og adidas. 
I tillegg til de feteste skoene byr Stress95.com på klær fra blant annet The North Face, Patagonia, Norse Projects og Billionaire Boys Club. Flere merker kommer i tiden fremover. 
Musikk har alltid vært en viktig del av Stress-konseptet, og på nett tar de det videre med Stress Sounds – spillelister satt sammen av butikkenes medarbeidere som publiseres hver uke.
Hos Stress95.com vil de vise frem sine favoritt-brands og fortelle om produktene med bakgrunn i sneaker-kulturen de har vært en del av i nesten 25 år.

Sjekk ut nye Stress95.com her!

Les mer