Hopp til hovedinnhold
ST4 Stranger Thing season 4 vol 2 eleven millie bobby brown vecna pictures norge netflix norway 730.no
Natalia Dyer som Nancy Wheeler, Gaten Matarazzo som Dustin Henderson, Joe Keery som Steve Harrington, Joseph Quinn som Eddie Munson, Maya Hawke som Robin Buckley, Priah Ferguson som Erica Sinclair, Sadie Sink som Max Mayfield, Caleb McLaughlin som Lucas Sinclair (Netflix)

Netflix spøker med skjebnen til Stranger Things-favoritt

Er Steve «The Hair» Harrington i fare?

Stranger Things-fansen har fryktet for det, og Netflix gjør ingenting for å lette bekymringene.

I natt tvitret streamingtjenesten et bilde av en nokså ominøs billboard om fanfavorittens skjebne.

På reklametavlen står det nemlig skrevet «Beskytt Steve», og Netflix oppfordrer videre «Til enhver pris!!!».

Skøyer de med oss, eller bør vi på ekte være bekymret?

Siden sesong 4 volum 1 ble sluppet i mai, har fansen spekulert i hva de kan vente seg i vol. 2.

Teoriene er mange, og en av karakterene fansen ser ut til å være spesielt bekymret for er Steve Harrington, spilt av 30-åringen Joey Keery.

Nå advarer fansen Netflix mot å gjøre noe veldig, veldig dumt. (Selv om streamingtjenesten egentlig ikke har noe med plot å gjøre.)

(Twitter)

Noah Schnapp aka Will Byers (som forøvrig har fått seg ny bursdagsdato), lettet heller ikke på bekymringene under et intervju med Jimmy Fallon.

Da 17-åringen ble spurt av talkshow-verten om hva seerne kan forvente i vol. 2 som ikke er spoilers, var svaret hans, vel, nokså spoiler-ish.

«Vi har noen dødsfall i vente, en del gørr og en stor–», sier Noah før han blir avbrutt av Jimmy som påpeker at det han nettopp sa var en ganske stor spoiler.

«Du sa nettop noe du ikke kunne si», flirer den sjokkerte programlederen. Noah forsvarer seg ved å påpeke at han ikke sa hvem som dør, men Jimmy poengterer at det ikke er så mange å velge mellom 🤷‍♂️

Denne lille detaljen var aldri bekreftet av serieskaperne før intervjuet Noah gjorde med Jimmy Fallon, men The Duffer Brothers har i ettertid bekreftet at fansen kan forvente en såkalt «Body Count» i vol. 2.

Det kan dog tolkes som at Will Byers er trygg?

Noah, som kan sies å være Stranger Things-svaret på Marvels Tom Holland, forsnakket seg ikke bare én gang i intervjuet med Jimmy.

Når programlederen spør Noah om serieskaperne skøyer med han ettersom karakteren hans Will aldri kvitter seg med den flotte bollesveisen, røper han noe The Duffer Brothers skal ha sagt til han.

«Gjør deg klar for sesong 5, for den skal ingen steder.»

Det er heller ikke første gang han nevner sesong 5, som forøvrig blir seriens siste.

Uansett hvilke karakterer som klarer seg videre til seriens siste sesong eller ei, kan man ikke forvente at de to siste episodene blir noe annet enn en følelsesladet berg-og-dal-bane.

Stranger Things sesong 4 vol. 2 slippes i morgen, fredag 1. juli på Netflix!

Det er bare å gjøre seg klar!

Se også: Se hvilken serie som nå slår Stranger Things i Norge

Nyeste saker fra 730.no

Les mer