Hopp til hovedinnhold
FLINK (REMI SALIEVSKI)

Straight outta Kjelsås!

FLINK (REMI SALIEVSKI)


Kjelsås, hva skjer!


Hils på Barry, en godt bevart hemmelighet fra Nordre Akers
nådeløse gater.


Den 21 år gamle rapperen har – som du bør høre – holdt på med musikk lenge, men det er nå han er klar til å vise seg fram.


Sjekk ut videopremieren til «Squad» nedenfor, i regi av Carl Fredrik Melle, med

Jacob Lethal Beats

på beaten.


Men først en kjapp prat.

Vi følger helt greit med, men vi har ikke hørt om deg før nå. Hvor lenge har du holdt på?


– Jeg har holdt det nede en stund nå, men har ventet mest pga at jeg har ventet på det rette tidspunktet. Det er et par utvalgte som vet at jeg har holdt på, men utover det så har det vært lowkey. Jeg har skrevet helt siden jeg var en youngin’, men holdt på å lage tracks siden jeg var 17 år.Hva har du gjort de siste årene?– Jeg har gått på skole, tatt et friår, og i det siste har jeg jobbet som tømrer og sjonglert studio på siden.Hvordan vil du beskrive stilen din?


– Jeg holder det til en «hip-hop and R&B»-vibe hovedsakelig, men lager mye mer enn det for en bredere erfaring. Dere kommer til å høre meg på mye forskjellige sounds fremover. Liker ikke å putte musikken min i bås, men heller klikke på det som jeg automatisk viber med. Men «Squad» er no’ tung, mellow hip-hop.Sjekk ut premieren på Barrys «Squad» nedenfor – og noter deg navnet.
 
(NB! Se opp for baris-shot på motorveien #$$$$$)

Les mer