Hopp til hovedinnhold
PASSENGER KLAR FOR NORSK PARK (NETTWERK/SONY)

Store slipp fra liten festival i Oslo

PASSENGER KLAR FOR NORSK PARK (NETTWERK/SONY)

Den siste helgen i juni (26.-28.) arrangeres Piknik i parken. Fordelt på fire scener får du se en rekke norske og internasjonale acts ved Vigelaandmuseet i Oslo. Den lille festivalen til nå annonsert fine bookinger som James Blake, Marit Larsen, Kindness, Stein Torleif Bjella, svenske José Gonzales og Michael Kiwanuka, og slipper i dag fire nye navn.

Se full lineup og mer info her

 

Vi deler ut flere billetter, se hvordan du vinner festivalpass etter dagens fire nye slipp: 

Artistbioer via Piknik i parken

Paolo Nutini

Paolo Nutini slo igjennom som 19-åring med albumet These Streets, hvor han sjarmerte en hel musikkverden med låter som «Jenny Don’t Be Hasty», «New Shoes» og «Rewind». I fjor ga Nutini ut sitt tredje album Caustic Love, som høstet svært god kritikk og ble beskrevet som det beste britiske R&B-albumet siden blåøyd souls storhetstid med Rod Stewart. Syv dager etter utgivelsen kom det frem at Caustic Love var det raskest selgende albumet i 2014. 

Fortsetter under
Passenger

Den britiske folk-rock artisten Passenger startet sin svært suksessfulle solokarriere i 2009 da han kom ut med albumet Wide Eyes Blind Love. Hans store gjennombrudd kom derimot i 2012 da han ga ut albumet All The Little Light og låten «Let Her Go». Låten er per dags dato Spotifys femte mest spilte låt med over 291 millioner avspillinger rundt hele verden. Det er med andre ord en real verdensstjerne som kommer til Frogner og Parken ved Vigelandsmuséet 27. juni.

Fortsetter underAnja Elena Viken (<3)
 
Anja Elena Viken viste seg frem for det norske folket da hun lekket ut låten «Klæsser deg ned» på nettet. P3 snappet raskt opp låten og ga den godt med spilletid. I høst slapp den unge damen ut sitt debutalbum Herfra til i morgen, og ble med det nominert til en spellemannsprisen for årets nykommer og Gramo-stipendet. 

Fortsetter under

Aquilo

Duoen Aquilo består av Tom Higham og Ben Fletcher produserer atmosfærisk minimalistisk elektronika av beste slag. De britiske guttene har strålt med sine første EP-er Aquilo og Human, og vi har store forventninger til hva som kommer til å skje med dem i fremtiden.
Fortsetter under

Vil du vinne et festivalpass til Piknik i parken? (Verdi 1700 kroner.)

Send en mail til [email protected] hvor du skriver hvem du må se på festivalen, samt hva din drømmebooking er. Legg ved fullt navn og telefonnummer, så er du kanskje en av to heldige. 

Se også: Vinn billetter til vidAwards i Oslo førstkommende fredag

Nyeste saker fra 730.no

Les mer