Jessica Simpson får tyn for sitt image

24. jul 2008 kl. 00:00
HVORDAN FÅR MAN COUNTRYCRED? (SONY BMG)

HVORDAN FÅR MAN COUNTRYCRED? (SONY BMG)

Hvis ikke helomvending, så har Jessica Simpson i alle fall tatt et stort sjangerbytte fra pop til country, noe ikke alle hardcore cowboyelskere godtar.

Da hun nylig spilte på den store Country Thunder-festivalen, var tabloidpressen raske til å rapportere om buing og dårlig stemning da blondinen var på scenen, mens innringere til amerikanske countrystasjoner
klaget over hennes nye image.
– Hun klarte ikke få fans med sin popmusikk, og nå virker det som hun tror folk som liker country er dumme nok til å godta henne, sa en kvinnelig lytter til stasjonen WPOQ, i følge bransjebladet R&R.
En mannlig innringer tvilte på hennes kredibilitet.
– Jessica Simpson vet hun ser bra ut, men store pupper og et pent ansikt er ikke nok til å få korrekt sound, og hun får ikke mer troverdighet etter et par uker i Nashville med riktig stjernehjelp.

Noen som var tilstede på Country Thunder sier dog at det ikke var buing.

Hearsomethingcountry.com har lagt opp dette lydklippet fra en radiostasjon som ikke skjønner hva folk og journalister snakker om.

Countrydebuten til J Simps (som vi kaller henne) er spilt inn i Nashville sammen med blant andre Dolly Parton, som har både mer barm og countrycred, samt Kurt Nilsens nye venn Willie Nelson.
Den 28 år gamle sangeren forteller Minneapolis-stasjonen KEEY at hun kaller Willie for Uncle Jesse, som er navnet på hans rollefigur i The Dukes Of Hazzard hvor de spilte mot hverandre, og at Willie er personen som først mente hun burde lage countrymusikk. Hun mener han er hennes “andre pappa”, mens Dolly er som en tante.
Texas-jenta hevder at de tre ukene i Nashville-studioet var et vendepunkt i hennes liv, og at hun faktisk aldri skal gjøre noe annen musikk enn country.

Videoen til hennes første countrysingel Come On Over, som hun kaller en sang om å trenge en booty-call:

Låten har klatret rekordraskt oppover Billboards countryliste, og er nå på 23. plass.

I videoen promoterer hun sin nye parfyme Fancy, som etterhvert kanskje kommer med bondelukt.

En annen dame som spilte på Country Thunder, som kan ha fått bedre mottakelse, er Idol-vinneren Carrie Underwood, som har solgte flere millioner av sine countryalbum. Carrie er eksen til Jessica Simpsons ferske kjæreste, Dallas Cowboys-stjernespiller Tony Romo, og automatisk ikke J Simps’ bestevenninne.
Underwood er en ivrig vegetarianer, og Jess poserte med en t-skjorte hvor det stod “real girls eat meat”, trolig for å irritere Carrie. Muligens på to måter.


Pamela Anderson er passende nok dratt inn i den saftige beefen.

Apropos sex:

Videoen nedenfor, fra The Dukes Of Hazzard, ble for sterk kost for en kristen organisasjon i USA, som mente Jessica Simpson måtte forandre den, noe hun ikke gjorde. Hun svarte med å si at slike folk er en årsak til at hun i dag ikke lager kristen musikk, og at gode kristne ikke er så fordomsfulle.
Snoop Dogg går nå i Jessica Simpsons boots, også sammen med Kurt Nilsens kompis.