Hopp til hovedinnhold
Gladiator 2 trailer pedro pascal paul mescal
Mescal vs. Pascal i Gladiator 2 (UIP)

Gladiator 2: Nå er traileren her ⚔️

Gladiator II får sin første trailer.

OPPDATERT 9. juli: Ventetiden er over! Nå er endelig traileren til Gladiator II her, og den er like forrykende som forventet. Det er sjelden JAY-Z sier ja til synch, men Sir Ridley Scott sitt trailer-team sikret seg Watch The Throne-låten «No Church in the Wild» til Jay og Ye feat. Frank Ocean og The-Dream. Ja, hip-hop og R&B til en film fra herrens år 211. (Mens karakteren til Denzel Washington snakker amerikansk 🙂) Men med linjer som «what’s a king to a God?» og ikke minst «tears on the mausoleum floor / blood stains the Coliseum doors» føltes låten skreddersydd for traileren. Kinopremiere 15. november. Ta en storartet gåsehudtitt nedenfor.

Les mer om oppfølgeren i den opprinnelige saken nedenfor.

Første smakebit på en av årets mest antesiperte oppfølgere alias Gladiator 2 er her. Det skjer 24 år etter den Oscar-vinnende storfilmen fra 2000.

Til nå må vi kun nøye oss med stillbilder fra filmen, men det gjør oss på ingen måte mindre gira på den kommende Ridley Scott-filmen – eller traileren for den saks skyld.

Bildene inkluderer en sniktitt på Gladiator II sine store stjerner som karakterene sine.

Blant andre Paul Mescal, Pedro Pascal og Denzel Washington.

I tillegg får vi også se en nesten litt ugjenkjennelig Joseph Quinn (Stranger Things), så vel som et gjensyn med danske skuespilleren Connie Nielsen som returnerer i rollen som Lucilla fra originalfilmen.


Ta en titt på hva vi har i vente i Gladiator II nedenfor.

gladiator 2 pedro pascal paul mescal
Team Mescal eller team Pascal? (Aidan Monaghan/Paramount Pictures)
gladiator 2 paul mescal
Paul Mescal (Aidan Monaghan/Paramount Pictures)
Denzel Washington gladiator 2
Denzel Washington (Aidan Monaghan/Paramount Pictures)
Connie Nielsen (Aidan Monaghan/Paramount Pictures)
Joseph Quinn Gladiator 2
Joseph Quinn (Aidan Monaghan/Paramount Pictures)

For anledningen får vi også litt mer info med tanke på filmens handling.

I Gladiator 2 fortsetter historien dekader etter at Russell Crowes Maximus ga livet sitt i første film, og endret lederskapet i det korrupte samfunnet.

I hovedrollen finner vi Paul Mescal, som spiller den nå voksne sønnen til Connie Nielsens karakter i originalfilmen alias Lucius Verus.

Når vi først møter han i oppfølgeren lever han et fredelig liv med kone og barn i Numidia, Nord-Afrika. Freden blir dog forstyrret i det en hær – med selveste Marcus Acaciu (Pedro Pascal) i spissen – nærmer seg for å erobre kongedømmet.

ridley scott gladiator 2
Ridley Scott og Paul Mescal på sett (Aidan Monaghan/Paramount Pictures)

– Det blir farlig, lover regissør Ridley Scott.

Til Vanity Fair røper han også en liten twist som skjer i oppfølgeren.

Lucius Verus blir sendt til Numidia av sin mor som barn. Derfor får han seg et sjokk da han vender tilbake til Romerriket som en voksen fange.

– Når han vender tilbake til Romerriket som en fange og han har sin første runde i arenaen, så ser han til sitt store sjokk sin mor. Han viste ikke om hun levde eller ikke. Hvordan kunne han vite det? Du har ikke telefoner. Det finnes ingen presse. Og der er moren hans, som ser ganske bra ut etter 20 år, og hun er med generalen han måtte møte i Numidia, forklarer Ridley.

Bare slipp traileren allerede sier nå bare vi.

Gladiator 2 får kinopremiere 15. november.


Se også: Seks personer ble skadet under innspillingen av oppfølgeren


Les mer