Hopp til hovedinnhold
NÅ ER DET OPP TIL DEG (NORAD)

Stor konkurranse: Bli med å lage årets sommerlåt! ?

Klikk deg inn her for å delta i konkurransen! Norske artister har på kort tid blitt verdensledende innen sjangeren tropical house, men musikken hadde vært ingenting uten det tropiske opphavet. 

DJ-duoen R.E.D.D. (Rein Egerberg og Dagfinn Dreggstadnesmoen), for noen også kjent som Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson, er svært bekymret over tilstanden til de tropiske regnskogene.

Etter å ha spurt Norad (Direktoratet for utviklingssamarbeid) om råd har de laget en hit for å spre budskapet om hvor viktig det er å bevare regnskogen. Dessverre er de nå så nedstemte at de ikke klarer å fullføre låten 🙁 

Dersom regnskogen forsvinner, settes hele den tropiske housesjangeren i fare. Nå trenger de hjelp fra den norske befolkning.

Se bare her: 

Vil du lage et fett drop til denne låten? 

 

Du kan hjelpe R.E.D.D. med å ferdigstille låten og få spredd det viktige budskapet.

Det beste droppet som blir mikset på nettsidene blir kåret av en fagjury. Vinneren får navnet sitt på låten sammen med R.E.D.D., og blir dermed artist på ekte når låten utgis i slutten av juni. I tillegg vinner du en elsykkel. 

Det er gøy + superlett å lage droppet, og svarer du rett på noen spørsmål får du flere lydeffekter å velge mellom.  Lag din vri på låten «Save Tropical House» her! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer