Hopp til hovedinnhold
(LIVE NATION/SONY)

Stor konkurranse: 730 lar deg møte One Direction!

(LIVE NATION/SONY)

Herregud dere, nå er det kollektiv skjelving på 730-kontoret. 19. juni spiller ♥ One Direction  på Ullevaal Stadion, og verdens flotteste fire gutter tar seg også tid til å møte to heldige 730-lesere backstage. 

Seriøst! 

For å delta må du først og fremst følge 730 på Facebook og Instagram, og sende inn ditt bidrag via ett av stedene. Vi trekker én superheldig vinner som får ta med seg en venn på meet & greet. Spørsmål om konkurransereglene kan sendes til [email protected] 

Instagram-konkurranse: 

For å møte guttene må du laste opp et bilde eller et kort videoklipp hvor du beviser at du virkelig vil eller trenger å møte One Direction. Tolk konkurransen som du vil! Profilen din må være åpen for at vi skal se den, tag bildet ditt med #7301D og @730no

Facebook-konkurranse:

Samme regler, men du kan laste opp bildet eller videoklippet ditt som en kommentar på dette Facebook-innlegget. Du kan også skrive bidraget ditt som tekst, både på Facebook og Instagram. (Maks 1 minutt hvis video.) 

VIKTIG: Du kan delta på både Facebook og Instagram, men alle som spammer blir blokkert og diskvalifisert fra konkurransen. Sorry, men ellers blir det umulig for oss å se over alle bidragene og finne en verdig vinner.  Maks 3 bidrag pr. person! 

Frist for deltagelse: 10. juni kl. 23:59. 

Lykke til! <3 Hilsen 730 og LiveNation. 


Nyeste saker fra 730.no

Les mer