Hopp til hovedinnhold
(Jonathan Vivaas Kise)

Stor guide til livets festival på Slottsfjell

Lykke til med å bestemme deg for dagspass på Slottsfjell 2024. 

Årets heteste bryggefestival går av stabelen 10. juli 2024 – midt i Tønsbergs hovedpulsåre aka Bryggen. 

Her er absolutt alt du trenger å vite om Slottsfjell 2024 🔥

Heltene hos Slottsfjell byr på en musikalsk fest av dimensjoner denne sommeren. I år gleder vi oss ekstra ettersom pusekatten aka Doja Cat tar turen til Norge for første gang 😻

Den Grammy-vinnende sertifiserte superstjernen skulle gjeste Norge i 2020, men pandemien satte en stopper for planene.

2023 ble et banebrytende år for det unge talentet Amala Ratna Zandile Dlamini alias Doja Cat. 28-åring tok en djevelsk helomvending via den eksperimentelle hip-hop-skiva Scarlet, og markerte seg følgende som en av de beste kvinnelige rapperne i gamet. 

Doja Cat er rå live (Kevin Mazur/Getty Images for Coachella)

Slottsfjell sin åttedelte scene velsignes ytterligere av skandinaviske ikoner som Zara Larsson og Kaizers Orchestra.


Les også: 730no x Zara Larsson på Slottsfjell: – Nordmenn drar på!


Det blir andre gang den svenske popstjernen setter standarden for en episk festivalsommer. 730.no møtte selvsagt den unge legenden under fjorårets festival.

Kaizers Orchestra gjester Slottsfjell for første gang på over 10 år ❣️ (Stian Andersen)

Billetter til Kaizers Orchestra sin første turné på 10 år ble en nervepirrende affære for de fleste av oss som sto i kø uten å få billett. På utrolige 14 minutter føyk plassene avgårde for det som beskrives som «Et legendarisk stykke norsk musikkhistorie» aka comeback-turneén. 

Kongene av Jæren steller istand greit med allsang med hitlåter som «Ompa til du dør», «Resistansen» og «Hjerteknuser» – Det blir med andre ord steking og allsang i Norges eldste by. 

arif stig brenner BluesBrutterne ep unge ferrari norsk musikk 730no

Stig Brenner og Arif (Nora/Sony)

Bluesbrutterne Stig Brenner og Arif tar også turen innom Tønsberg. Samt Astrid S, Cezinando, Matoma og Offset fra Migos. (Tar han med kona Cardi B som surprise?)

Sjekk ut hele lineupen nedenfor.

8 scener

Slottsfjell byr på levende konsertscener i særklasse. Med hele 8 scener får festivaldeltakere ferdes fritt mellom ute og-innescener. I hallene finner vi scenen, Verftet, som både spiller på dagtid og Natten. I tillegg til konseptscenene Sunsubiro Beach Club, Stavkroa Afterski, Pepsi Max Silent Disco og P3 Campingscenen. 

Samt to utescener – Kongescenen og Baglerscenen.

Levende mathall 

Mellom slagene kan du ta deg en matbit i mathallen på nærmere 5000 kvm. Her finner du et rikt utvalg av matkonsepter fra hele verden for veganere og altetere. Vegg i vegg med haugevis av underholdning i form konseptbarer, shopping og humorinnslag. 

Verdens største nattklubb

Gruer du deg til Post Festival Depression etter Slottsfjell? Fortvil ikke. Kveldene udødeliggjøres via verdens største nattklubb som arrangeres i den gamle industrihallen på Tønsberg.

(Simen Fauske)

Det er ingen hemmelighet at Slottsfjell-folket imponerer hvert år, og holder koken til langt ut på natten. Vi har sjeldent opplevd bedre oppmøte blant publikum på en stor norsk festival, enten det er dagens første eller siste konsert. I tråd med den fortryllende stemningen som senker seg over den vakre byen. 

Se alt om Slottsfjell på festivalens nettsted og kjøp billetter her

Sees på fjellet!

Les også: Topp 100 beste album noensinne – enig i kåringen? 

Les mer

Nyeste saker fra 730.no