Hopp til hovedinnhold
FABOLOUS (DEF JAM/UNIVERSAL)

Stoppet med 230 kilo marihuana

Ifølge AOL ble turnébussen til rapstjernen Fabolous stoppet av politiet denne uken. Noe som ikke er nytt. På bussen ble det også konfiskert jazztobakk, noe som også har skjedd før.
Men denne gangen var mengden relativt ærgjerrig.
Politiet skal ha funnet nesten 230 kilo marihuana, sammen med 45 000 kroner i kontanter, noe som gav dem en liten følelse av at artisten og hans følge ikke kun selger musikk.

Stjernen selv var ikke på bussen da den ble ransaket, men to personer, som hevder Brooklyn-mannen er eieren av dopet, ble arrestert.
Sjåføren skal ha fortalt at han fraktet Fabolous fra NBA All-Star Weekend i Arizona til Boston, hvor de skulle plukke opp en rapper sjåføren ikke husket navnet på.

Brun puppeglipp for Foxy.

Den 31 år gamle artisten gav ut sitt fjerde album From Nothin’ To Somethin’ i 2007. Platen er hans første for Def Jam, hvor han ble signert til av Jay-Z i 2006. Samme året ble han skutt etter en fest på Manhattan.
Fabolous, som har fått mange elever til å stave «fabulous» feil, har gjestet Norge to ganger, blant annet som oppvarmer for 50 Cent i Oslo Spektrum.

En fordel ved å signere med Def Jam, spesielt med hensyn til radio, er at man lettere kan få med seg Ne-Yo. Her på musikk fra Timbaland:


En fordel ved å signere med Def Jam, spesielt med hensyn til gatehjørnene, er at man lettere kan få med seg Young Jeezy:


Jay-Z’ etterfølger funnet død.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer