Hopp til hovedinnhold
PAM JONES (QUEEN CITY EMPIRE)

Stolt transvestitt slikker sårene

– Money and blood don’t mix like two dicks and no bitch

The Notorious B.I.G. er ikke den eneste rapperen som misliker homser, men en slik snever innstilling hindrer ikke Pam Jones å ha den døde rapperen på sin favorittliste.

Ohio-mannen flyttet til Los Angeles i 2005 for å få fart på sin karriere, og fikk etterhvert oppmerksomhet med undergrunnshits som metaforiske «Eat Sushi» og «Deep Tuna», harde «Fake Bitches» og liflige «Out of Control», samtidig som hun har gått gjennom en krevende kjønnsoperasjonen.

Oppsving fører dog som kjent ofte til hat, noe Pam fikk føle tidligere i år da 18 bevæpnede gjengmedlemmer angivelig angrep, banket og voldtok henne på et hotellrom.

Saken skal fortsatt være under etterforskning, og Pam har kommet seg på bena med ny selvtillit. I et intervju med Power 105 fortalte artisten at ingen kvinnelige rappere i dag er på hennes nivå, og at hun også ser bedre ut enn de fleste.

Pam Jones’ nye singel «Malibu Coconut» kom i salg denne uken, akkompagnert av en flashy, kostnadseffektiv musikkvideo med lyden nesten in sync.

På låten hevder hun at ingen kan budge henne, og vrir på linjer fra sin favoritt Biggie Smalls.

– I rub and suck it when you wanna drink my smoothie, get you open when I’m coming down your throath and, you wanna be my main squeeze baby…


Bonus: Pam Jones kan være en liten grisejente:


Les mer