Hopp til hovedinnhold
Amara i West Hollywood (privat, Twitter)
Amara i West Hollywood (privat, Twitter)

Amara stod ved Kodak Black rett før han ble skutt utenfor Justin Bieber-festen

Amara var noen få minutter unna kuleregnet i Los Angeles.

Natt til lørdag ble hektisk for Oslo-artisten Adrian Amara, som var kort unna da Kodak Black og tre andre personer ble skutt.

Nordmannen (født i 97) var på vei til en bar ved siden av West Hollywood-restauranten The Nice Guy, hvor Justin Bieber hadde etterfest i forbindelse med Super Bowl-helgen. Der så han Kodak Black utenfor en bil, hvor Gunna og Lil Baby satt.

– Jeg så først bare håret til Kodak, som er lett å kjenne igjen, og så kom Gunna ut av bilen. Jeg synes selvfølgelig det var stas, forteller Adrian, som er stor fan av Gunna.

Amara filmet gutta og 🅿️ostet på Instagram Stories:

– Det var ganske lowkey, med noen få folk og et par store vakter. Gutta bare stod og pratet og røyket blunts, sier artisten til 730.no.

Noen minutter senere ble fire personer skutt på det samme gatehjørnet, inkludert Kodak Black, som ifølge Los Angeles Times ble truffet i benet.

De andre skal heller ikke være livstruende skadet.

– Da jeg stod utenfor baren ved siden av hørte jeg syv-åtte skudd på rad. [10 skudd ble avfyrt.] Da ble det helt kaos og folk løp til alle kanter. Den ene produsenten jeg er her med, Kristoffer Grobstok, var noen meter unna skytingen, men det gikk heldigvis bra med ham, sier Adrian til 730.no.

Nedenfor er en telefonsnutt fra dramaet som roterer på Twitter. Kodak Black står i hvit t-skjorte, mens Gunna rocker gull-six-pence-hatt. (Lil Baby sitter i bilen.)

En annen kaotisk snutt tatt i det skuddene faller:

Denne relativt ville videoen gir et overblikk:

Skytingen skjedde i forbindelse med en slåsskamp hvor Florida-rapperen ble involvert.

Amara beskriver episoden som stressende.

– Slike situasjoner blir ekstra stress når man har drukket. Du vet, det var sent på natten, man er fin i formen og så plutselig må man konse og være sharp. Noen ropte at det bare var fyrverkeri, men vi skjønte fort at det var skudd. Vi så en eldre fyr med hvitt skjegg i en tracksuit som jeg tror ble skutt. Det hele var jævlig sjukt. Jeg er glad jeg ikke ble stående på det gatehjørnet noen minutter ekstra.

Adrian Amara har leid et hus i Beverly Hills hvor han skal bo i to måneder med blant annet teamet fra sin norske label Rolig Records og lage musikk med amerikanske artister og produsenter. Til tross for skyteepisoden beskriver han oppholdet i Los Angeles så langt som inspirerende og positivt.

– Jeg har reist en del, og blant annet vært i Freetown [i Sierra Leone], så jeg vet hvordan man passer seg. Egentlig føles det ganske trygt i LA, men det som skjedde var selvfølgelig ukomfortabelt.

I kjølvannet av skyteepisoden tar Los Angeles-O.G. Ice-T til Twitter og advarer unge rappere mot å komme til LA under Super Bowl-helgen:

Amara er aktuell med EP-en Kognitiv dissonans. Du kan se hans nyeste musikkvideo her.

I 2019 fikk Kodak Black en dom på fire års fengsel for våpenbesittelse. I 2021 ble han benådet av Donald Trump. 24-åringen fra Florida er nå nummer 5 på Billboard Hot 100 med singelen «Super Gremlin», fra hans fjerde album Back For Everything. Musikkvideoen har snart 100 milioner visninger.

Atlanta-artisten Gunna tok nettopp førsteplass på Billboard 200 med sitt tredje album DS4Ever, og jekket da ned The Weeknd. 28-åringens forrige album ble også nummer 1.

The Nice Guy er det samme stedet hvor Kanye West denne uken tok med sin nye Kim Kardashian-klone 🙂 Les mer og se bilder

Les mer