Hopp til hovedinnhold
RHEA VAR ON THE GRIND I NEW YORK I LANG TID OG BLE KJENT MED BLANT ANDRE 50, T.I., JOHN LEGEND, FABOLOUS, KARDINAL OFFISHALL, LLOYD BANKS (PRIVAT/DESERT STORM/CLUEMANATTI)

Stjernevenninne vil bli stjerne

– Me and you, ma, dancing with the stars, for real.

Eventuelt for Rhea-l.

På starten av Rheas debutsingel «Choreographer» rapper hennes favoritt Jadakiss at de skal danse med stjernene, noe 25-åringen fra Guyana har gjort de siste årene.

Etter å ha tilbrakt mesteparten av livet sitt i Canada, begynte hun å studere i Boston, hvor hun ble kjent med produsenten Ryan Leslie (mannen bak Cassie), og kjørte ofte ned til New York i helgene.

Her ble hun introdusert til mange i bransjen, inkludert en rekke artister (fra 50 Cent og P. Diddy, til Kim Kardashians eks Ray J), samtidig som hun fikk modelloppdrag, blant annet for Pepsi og McDonald’s.

I et intervju med papirutgaven av Billboard, forteller brunetten at hun har sunget hele livet, at hun brukte årene i NY til å danne et grunnlag for sin karriere.

– Jeg møtte folk og forsøkte å finne ut hva slags musikk jeg ville gjøre og hvilke personer som kunne komplettere meg.

(Saken fortsetter nedenfor.)

PRESSEBILDE FOR RHEA (DESERT STORM/CLUEMANATTI)

Rhea endte ofte opp i studio med artister, men karrieren tok ikke fart før hun på en fest ble kjent med den profilerte klubb-DJ-en og radiopersonligheten DJ Clue, som signerte henne til sin label Desert Storm i fjor.

Flørtende «Choreographer», hvor hun ber gutta vise henne hvordan hun skal bevege seg, beskrives som både sexy og «empowering», og Rhea sier at selv om hun høres selvsikker ut, trenger ikke menn å bli redde.

Låten er produsert av Justice Beats of America, som består av Clue og Troy Oliver, og er skrevet av Wonda Twins, som ifølge bladet nylig ble signert til Stargate og Jay-Z’ StarRoc.

På singelens b-side har Rhea med sin kanadiske venn Kardinal Offishall, og hun røper her hva mannfolk må gjøre for å «Get Me Home».

«Choreographer» kan lastes ned fra iTunes, og høres i videoklippet nedenfor, fra en av hennes ambisiøse fotoshoots. 

Planen er å gi ut debutalbumet i sommer. Hvis singelen blir populær. Den har ennå ikke kommet inn på Billboards hitlister. 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer