Hopp til hovedinnhold
NY NAIROBI-SWAG (CHARLES MWANGI

Stjernetreff for Stella

NY NAIROBI-SWAG (CHARLES MWANGI


I helgen gjorde Stella Mwangi to konserter sammen med Akon i Kenya, noe som ble et smørblidt gjensyn. Lillestrøm-jenta traff den (ganske utringet) Senegal-fødte New Jersey-stjernen på afrikanske MTV Awards i 2009, og han ble glad for å møte henne igjen.

– Det var gøy, for Akon kom til meg og ropte «Stella!» Han visste at vi skulle spille sammen, og vi fikk snakket mye og hang ut med hans ‪Konvict Muzik‬/Kon Live-team, forteller Stella til 730 på telefon fra Kenya.

Hva de snakket om vil ikke 26-åringen spesifisere, men de utvekslet kontaktinfo.

– Akon driver med så mye, han er jo en businessmann som for eksempel signerte Lady Gaga. Og så er han en jævlig hyggelig fyr. Og veldig morsom. Haha, han så en elefant han likte her nede, så han kjøpte den, ler Stella.

Akon twitret bilde.

Fortsetter nedenfor.

Hei Stella, kan jeg få vise deg noe oppe på hotellrommet mitt?

(CHARLES MWANGI)

– Hæ?

(CHARLES MWANGI)

– Neeeeeida.

(CHARLES MWANGI)

– Åh, onkel Akon…..! <3

(CHARLES MWANGI)

Big in the motherland:

(CHARLES MWANGI)

(CHARLES MWANGI)

(CHARLES MWANGI)

(CHARLES MWANGI)

Med Akons DJ Benny D:

(CHARLES MWANGI)

Stella skal bli i Afrika en stund, og drar snart til den store, kenyanske havnebyen
Mombasa, hvor svenske Ken Ring har hus og studio. Her skal hun blant annet jobbe med den jamaikanske reggaeartisten ‪Lutan Fyah‬ og afrikanske stjerner.

– Det er mye spennende som skjer i musikkbransjen i Afrika om dagen. Flere artister blir signert til større, internasjonale labels, så det blir gøy å gå i studio med noen av disse flinke folka, sa Stella til 730 tidligere i høst i forbindelse med sin nyeste singel og video.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer