Hopp til hovedinnhold
Aimee Lou Wood alias Netflix-karakteren Aimee Gibbs er like magisk som hun ser ut (Instagram)

Sex Education: Stjerneskuddet Aimee Lou Wood forteller 730.no om #vb onani-scene

Seksualkunnskap anno 2020 via Sex Education-skuespillerinne.

Aimee Lou Wood fikk ta med seg fornavnet sitt inn i debutrollen sin – som var i intet mindre enn Netflix’ braksuksess Sex Education.

Den 24 år gamle briten spiller «bare» venninnen til én av seriens to hovedattraksjoner; Maeve Wiley, men stjeler likevel showet i samtlige scener hun er med i som karakteren Aimee Gibbs.

Din favorittblogg 730.no møtte stjerneskuddet i forbindelse med slippet av sesong 2 (les vår eminente anmelders dom her).

Vi spurte naturligvis om #vb onani-scene.

Aimee står nemlig for et av de mest minneverdige øyeblikkene i første Sex Education-sesong, da rollefiguren hennes gjør et forsøk på å bli bedre kjent med kroppen sin.

Det blir hun. For å si det sånn.

Tut og kjør (Netflix)

Skuespillerinnen forteller at hun synes det er ekstra ålreit å være midtpunktet i en scene som formidler at det normalt å være kåtskalk – uavhengig av kjønn.

– Vi lærer ikke om kvinnelig nytelse på skolen. Det handler bare om å bli gravid. Jeg husker at jeg tenkte at jeg ville ha sex, men jeg ville ikke ha barn – jeg var bare kåt. Da følte jeg meg som en «freaky» nymfoman, sier Aimee og fortsetter:

– Gutter har en helt annen opplevelse. De føler seg friere. På skolen min var det å snakke om å runke, som å snakke om hva man spiste til middag i går.

24-åringen legger til at hun håper at Sex Education kan bidra til å gjøre kvinnelig seksualitet og nytelse mindre tabu.

(På den mannlige siden tar Robert Pattinson ansvar af.)

– Jeg tror det. Jeg så det veldig tydelig på sosiale medier etter at scenen min ble sluppet. Mange unge kvinner tagget hverandre og skrev ting som «dette er så meg!». Jeg kan ikke engang se for meg å være så modig som tenåring; å kunne si ja, jeg masturberer. Ja, det er vanlig. Det er «self-care». Jeg elsker det, sier stjernen.

Rå bestiser (Netflix)

I tillegg til å kose deg glugg med Aimee i ny Netflix-runde, dukker hun i år opp i spillefilmen Louis Wain om livet til den britiske kunstneren ved samme navn.

Benedict Cumberbatch (The Imitation Game, Sherlock) og Claire Foy (The Crown, The Girl in the Spider’s Web) står også på rollelisten.

Se også:

730.no anmelder: Hjertevarm og hysterisk morsom Hitler-satire

730.no anmelder: Stephen King elsker sin nye HBO-serie – gjør han rett i det?

730.no anmelder: Terapi for Shia LaBeouf i Honey Boy

Nyeste saker fra 730.no

Les mer