Hopp til hovedinnhold

Stilig oppfølger 30 år etter


Hvis du ser for mye på TV får du firkantete øyne, og hvis du lager spill og beefer med andre programmerere, kan du ende opp i et av spillene.

Hvor du må kjempe for livet.

Utrolig nok skjedde dette med Kevin Flynn i 1982, via Walt Disney og skuespilleren Jeff Bridges’ Tron. En av de første spillefilmene til å være dominert av computergrafikk.

Til tross for at Tron fikk blandet mottakelse, ble den eksperimentelle thrilleren etterhvert en kultfavoritt, og nå – nesten 30 år senere – kommer oppfølgeren.

Se også: Norskregissert musikkvideo inspirert av 80-tallsfilmen

Teasertraileren ovenfor hadde premiere på Comic Con-messen i San Diego denne uken, og viser at Jeff Bridges er tilbake som Kevin, fortsatt fanget i spillet. I Tron Legacy forsøker sønnen, spilt av Garrett Hedlund (fra Four Brothers med Mark Wahlberg, Tyrese Gibson og Andre 3000), å få ham tilbake.

Tron Legacy har ennå ikke en premieredato.

Franske Daft Punk, som ikke har gitt ut et studioalbum siden 2005, er ifølge Billboard passende nok godt igang med filmmusikken.

Regissøren av Tron 2, Joseph Kosinski, er en fersking når det kommer til spillefilmer, men ikke når det gjelder originale reklamesnutter:Bonus:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer