Steve-O til 730: – Jeg er IKKE en pussy!

18. nov 2011 kl. 00:00

HELSEFRIK (WWW.STEVE-O.COM)

Etter megasuksess hjemme i statene med sitt stand-up-show Entirely Too Much Information, har Steve-O nå krysset dammen for å gi Europa gleden av å se og oppleve det han gjør aller best: Ville og sprø stunts. Vi hooket opp med Jackass-stjernen i forkant av hans norgesturné, som starter i kveld (18. november) på Samfunnet i Bodø, fulgt av Oslo (Folketeateret), Bergen (Ricks), Stavanger (Hall Toll).

Hei kjekken! Hvor kommer navnet «Steve-O» fra?

– Halla! Det kallenavnet dukket opp under en liveopptreden for mange år siden, i en periode hvor jeg drakk latterlig mye. Jeg introduserte meg selv som «Steve-O the Alcoholic Idiot» og folk synes det var kjempemorsomt. Så jeg bestemte meg bare for å gå for det, det låter mer party å hyle «Steeeeeeeve-Oooooo!!!» enn å rope på en kar som heter «Stephen», liksom.

Lol! Ja. Hva er det kuleste med å være kjent?

– Det må nok være at mange mennesker gir deg respekt og anerkjennelse for det du driver med. Det er noe jeg tror alle mennesker vil ha.

Hva er den aller drøyeste skaden du har pådratt deg under et stunt?

– Oi, jeg har fått tette skader i løpet av årene. Men å brekke skinnbeina må være noe av det aller verste jeg har opplevd. Det var helt, helt forjævlig.

Yikes! Hvordan teamet du opp med Jackass-gjengen?

– Da jeg var 15 år sendte jeg rundt noen videoer av meg selv hvor jeg gjorde idiotiske stunts som sikkert ingen andre i verden ville gjort på den tiden. Noen «viktige» tv-folk så snuttene og satte meg i kontakt med Johnny (Knoxville). Og resten er en laaaaang historie som involverer utallige timer på sykehus…

Hah. Hvordan har europaturnéen vært til nå?

-. Supergøy, denne runden involverer mer stunts enn turnéen jeg gjorde i statene i fjor. Hjemme i USA er folk hyppe på vitser, her i Europa vil folk se meg gjøre syke og drøye stunts. Så det er dét Europa får!

Er det noe spes du har lyst til å få med deg når du kommer til Norge?

– Ja, jeg er jævlig hypp på å se nordlyset. Og jeg har skjønt at sjansene for å oppleve det er størst oppe i nord, så forhåpentligvis får jeg sett det når jeg er i Bodø.

Du ser jo fortsatt veldig frisk og rask ut tross all galskapen du har utsatt deg selv for siste årene. Er du singel?

– Takk! Det setter jeg pris på. For øyeblikket er jeg ikke singel, nei. 

Bare hyggelig! Men, hvis du var singel. Hva slags jenter liker du?

– Jeg liker jenter som liker meg…

Haha! Hvis det er kriteriene dine, så har du nok sikkert et fint utvalg å plukke fra. Noen siste ord til dine hardcore norske fans?

– Jeg vil bare si til alle de som tror at jeg har blitt en pussy med årene: Gled dere til showet! Jeg kommer til å motbevise dere som bare faen!
 
37-åringen var så fornøyd med å delta på comedy roast’en av Charlie Sheen at han ville uttrykke sin takknemlighet ved å få et blåttøye hos Mike Tyson. Det klarte han (x2):
 

Se også: Tigerblod-BBQ med Charlie Sheen