Hopp til hovedinnhold
BOSS (NBC)

Steve Carell forklarer hvorfor ny sesong av The Office ikke vil fungere

BOSS (NBC)

Etter at Netflix kjøpte rettighetene til The Office, har den gamle serien holdt seg relevant – og til tross for at det finnes ni sesonger med NBC-versjonen av The Office, er mange skrubbsultne på nye episoder. Men det virker som sjefen sjøl, Michael Scott alias Steve Carell, er forsynt. Dunder Mifflins klovnete leder, som (for det meste) forsvant etter syv sesonger, sier at han ikke tror nye runder vil fungere like bra i dag som i 2005 – 2013.


– Ettersom
The Office er hos Netflix og vises på nytt, så har mange sett serien nylig, og jeg tror det gjenoppliver interessen og praten om å få det tilbake, sier 56-åringen til Esquire.  

– Utenom at jeg rett og slett ikke tror at det er en god idé (å lage ny sesong), kan det bli umulig å lage det showet i dag og få folk til å akseptere det på samme måte som det var akseptert for 10 år siden, fortsetter Steve.


– Klimaet er annerledes. Jeg mener, hele idéen med karakteren Michael Scott… Mye er basert på upassende oppførsel. Han er åpenbart ikke en ideell sjef. Mye av som blir skildret i showet er jo fullstendig galt. Og det er jo poenget, ikke sant? Men jeg vet bare ikke hvordan det vil bli godtatt nå. I dag er det veldig høy bevissthet om hva som er krenkende, som selvfølgelig er bra. Men samtidig, hvis man tar en slik karakter som det der for bokstavelig, så vil det egentlig ikke fungere.

Hva tror du?
Se også: En haug av ting fra The Office er lagt ut til salgs: Se hva man kan by på

Nyeste saker fra 730.no

Les mer