Hopp til hovedinnhold

Steve Carell: Crazy Stupid Love

(Warner Bros.)

Vanligvis holder det å se The Office, fant vi en liten trøst i traileren for den romantiske komedien Crazy Stupid Love.

Dersom du vanligvis ikke er tilhenger av denne sjangeren, så er det mer enn Carell som bærer vitne om at Crazy Stupid Love likevel kan by på minneverdig underholdning. Filmen er nemlig regissert av Glenn Ficarra og John Requa, gutta som sammen debuterte i 2009 med helt sykt undervurderte I Love You Phillip Morris (se den!).


I filmen treffer vi etablerte Cal Weaver (Carell), som tilsynelatende lever det gode liv med kone, barn og kremjobb. Etter nyhetene om at kona Emily (Julianne Moore fra bla. 30 Rock og Hannibal) har vært utro, returnerer Cal til dating-scenen igjen, sterkt uforberedt, som borrelåslommeboken (lol!) bærer vitne om. Til redningen kommer superhunk Ryan Gosling (The Notebook, Fracture) i rollen som Jacob Palmer, en dreven ladiesman som påtar seg ansvaret av å være Cals wingman.

I andre roller treffer vi unge Emma Stone fra Zombieland og Superbad, samt Hollywood-veteranene Marisa Tomei og Kevin Bacon. Alt i alt så ser det ut til at Crazy Stupid Love vil være et godt kino-alternativ dersom du er sugen på noe annet enn superhelter i sommer.

Crazy Stupid Love kommer på kino 12. august.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer