Hopp til hovedinnhold
IKKE SPØR OSS HVOR WILL HAR GJORT AV GRACE... (NETFLIX)

Sterkt serietips: Kan verden reddes?

IKKE SPØR OSS HVOR WILL HAR GJORT AV GRACE… (NETFLIX)

Omtrent annenhver dag er i noens øyne verdens undergang. Milleniumsskiftet gikk dog smertefritt, og selv etter 2012 finnes det grønne skoger.


Disse grønne skogene har for så vidt krympet kraftig de seneste tiår på grunn av menneskehetens trang til å ødelegge verden, så dommedag er i og for seg farlig nær.

I Netflix sin nye serie Travelers prøver noen mennesker å unngå kommende katastrofer, og dette har de reist helt fra fremtiden for å ordne opp!

Fortsetter nedenfor

https://68.media.tumblr.com/23adffe513b3226315851b9e267842ba/tumblr_oja0t2SJ3n1u4ji4io3_400.gif
Siden en i fremtiden logisk nok vet hvem som dør når, overtar fremtidsfolka kroppene til de som dessverre går bort. Altså, de overtar kroppene før noen andre har skjønt at de går bort.

Dermed spaserer samme personen videre, bare at personligheten er til en som har reist i tid for å redde jorda. Vi lover, de presenterer det ekstremt røddig over hos Netflix!

Blant noen av de som prøver å unngå katastrofer finner vi MacKenzie Porter (
Hell on Wheels), Eric McCormack (Will & Grace, Perception), Nesta Cooper (The Edge of Seventeen, Diablo) og Reilly Dolman (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, Scarecrow, Goblin).

Mens én tar over kroppen til en i FBI, har en annen fått feil info og tatt bolig i en heroinmisbruker. Som igjen gir sine fordeler og ulemper under oppdragene de får.

Fortsetter nedenfor

NETFLIX science math travelers

Fra 730 skal Travelers skjenkes en terningkast 6! Med en oppbygging som gjør at alt virker realistisk virker ikke Netflix-serien så usannsynlig som den kunne ha gjort.

Norges fremste fjas- og underholdningsblogg er dog ikke helt alene med denne tankegangen. Faktisk har nesten 10.000 brukere trykt seg frem til 8,1 av 10 stjerner på IMDb, mens de på Rotten Tomatoes hadde 91 % med fornøydhet. Hos The New York Times er de ekstra imponerte over nytenkingen:


– Det er vanskelig å finne en ny vri på tidsreiser, siden temaet har vært rundt oss så lenge og i det siste har hengt ekstra tungt. Travelers blomstrer dog, er gripende og skuespillet er meget bra, skrives det.


Sjekk trailer og reis fremover i tid hos Netflix (siden du plutselig har sett hele første sesong):


Se også:
Klar for Stranger Things sesong 2?

Les mer