Hopp til hovedinnhold
(GRANT)

Stephen Kings største suksess blir film og tv-serie

Om ikke lenge kommer den 8. boken i Stephen Kings forbløffende populære serie The Dark Tower – kanskje samtidig som filmen? Etter mange rykter bekrefter papirutgaven til The Hollywood Reporter at filmatiseringen har fått grønt lys via Universal Pictures, og at prosjektet er i gode hender; Akiva Goldsman, som vant Oscar for sitt manus basert for boken A Beautiful Mind, teamer opp med Ron Howard, regissøren av den nevnte Russell Crowe-nyklassikeren.

– Å få bygge et hjem for en The Dark Tower-franchise er en spennende mulighet for dette filmselskapet, sier Universal Pictures-leder Adam Fogelson i en pressemelding.

– Vi er lykkelige over at Stephen lar oss få overføre hans elskede bøker til det store lerretet.

Planen er en filmtrilogi. 

The Dark Tower, som følger den alternative cowboyen Roland Deshains trøbblete reise gjennom post-apokalyptiske fantasilandskap, blir også en NBC-produsert tv-serie, som får premiere i kjølvannet av den første filmen. Kanalen har angivelig bundet seg til å lage minst to sesonger.

Stephen King-bokserien startet i 1982, og har ifølge pressemeldingen fra Universal og NBC solgt over 30 millioner kopier i 40 land.
Gjett hvilken serie Stephen King pussig nok kaller «det skumleste på tv noensinne»… Svaret er her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer