Stemoren til A$AP Rocky er ikke happy

16. aug 2016 kl. 00:00
IKKE #RELATIONSHIPGOALS IFØLGE MAMMA (INSTAGRAM)

Ordet på de kulørte gatene er at Kendall Jenner dater Rakim Mayers alias A$AP Rocky. (Jada, han skal også ha datet Kylie i fjor. I et par døgn.)


En som ikke er så glad i den 20 år gamle Victoria’s Secret-engelen og resten av Kardashian-klanen er Rockys stemor; Kari Mayers.


– Jeg har hørt alt om at han dater Kendall og jeg liker det ikke, sier Kari til Daily Mail.


– Alt jeg hører om Kardashians-familien får meg til å føle at de er en dårlig familie for Rakim å være involvert med. De er folk som jeg liker å se ham rundt. Jeg vil ikke at han skal bli dratt inn i det sirkuset, han er for bra for det og han kan gjøre så mye bedre.


Kari sier at hun savner hans eks Iggy Azalea.


– Vi ble triste da han gjorde det slutt med Iggy, hun var en flott og snill jente, og så jordnær.


Men kan Harlem-rapperen bli en bra mann for lillesøsteren til Kim?

– I love bad bitches, that’s my fucking problem. And yeah, I like to fuck, I got a fucking problemStemoren trøster seg med at A$AP Rocky er kjent for å være glad i damer og at han ikke tar forhold seriøst.– Han er akkurat som faren sin, han var en stor player som fikk 12 barn med fire forskjellige kvinner. Han var en skjørtejeger (womanizer) og det tror jeg Rakim er også. Han elsker livet sitt nå og gjør tingen sin, og jeg tror ikke han kommer til å forandre på det på lenge, selv ikke for en Kardashian, forteller stemoren til avisen.
 
 
A$AP Rocky og A$AP Ferg teamer opp med Cashmere Cat og Lido: Se video
 
Rita Ora disses grovt av A$AP Rocky: Se hans forklaring


Se også: Tre norske jenter: – A$AP Mob prøvde å ha sex med oss