Hopp til hovedinnhold
KONG HALVOR + ISELIN (SONY MUSIC)

Staysman & Lazz drøyere enn noensinne?

KONG HALVOR + ISELIN (SONY MUSIC)

At Skal vi danse-aktuelle Stian Thorbjørnsen liker å tøye grensene er ikke noe nytt, men denne gangen har han slått personlig rekord i skamløshet. I musikkvideoen til «Lærerinna» skal studentene opp i «sexsamen», hvor de blir bedømt etter hvor bra de tilfredstiller Paradise Hotel-prinsessen Iselin Michelsen. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

– Det er ikke ofte jeg blir pinlig berørt under en musikkvideoinnspilling, men for første gang opplevde jeg at jeg rødmet… Samtidig tenkte jeg at det var et ekstremt godt tegn på at det vi laget var skamløst nok, forteller Staysman til 730 via SMS.


Foruten søte Iselin har duoen hentet inn kjente venner som Petter «Katastrofe», Kong Halvor, rapperen Young E, Robin fra Robin & Bugge, produsentduoen Innertier samt den kritiserte russelåtskaperen TIX.

– Det var ekstemt koselig ha med såpass mange av vennene våre i video’n. Syns det var tøft av de å bli med inn i Staysman & Lazz-universet… Samtidig syns jeg litt synd på de, nå vil de aldri få seg en normal jobb om de velger å legge musikkarrieren på hylla, avslutter Stian klokt.


Nok en gang er det arbeidsjernet Per Gunnar Fordal som står for regi.


Se også: Pølsefest fra Staysman, Lazz og Iselin

Nyeste saker fra 730.no

Les mer