Stavernfestivalen dag 2: Se 70 bilder via ett klikk

5. jul 2015 kl. 00:00


Om vi synes dag 1 på Stavernfestivalen var over gjennomsnittet hyggelig, så var dag to enda bedre. At Aksel Hennie ikke var å finne på hverken gjesteområdet eller stekende bak en headliner satte dog en liten demper på stemningen.

Hva har skjedd med Aksel? Stekte han for mye natten før? Ble han svidd? Følger han Matoma på turné? Det er så mange spørsmål som trenger svar.

Kanye Wests artist (og Ariana Grandes eks) Big Sean serverte toppløs hip-hop til hylende jenter. Som takk viste hele publikum Detroit-gutten fingeren, men fordi han faktisk ba om det. GOOD Music!
R&B på norske musikkfestivaler kan funke, i alle fall når man booker Tinashe aka mini-Janet Jackson aka artisten som hadde det mest gøy på scenen i går – lett. Med fire smokin’ dansere (to av dem har danset for Beyoncé) og med sin norske mamma på første rad fremførte hun låter fra debutalbumet og sine mixtape på en ekstremt underholdende, solid, tøff, og deilig måte. Lillemor imponerte publikum veldig da hun sa «VELKOMMEN».VÅR JENTE TINASHE (BIRGITTE MONSEN)


Den som overrasket mest var Leon Bridges, som tok det helt tilbake til 30-tallet med fjær i hatten og ekstremt søte bevegelser. Han fortalte at den ene låten handlet om hvordan besteforeldrene hans møttes, resultatet var kollektiv eggstokk-rasling. Vi ble kjempeforelsket og håper han kommer tilbake snart. Helst i dag. PS: Vi intervjuet den hatteglade søtnosen, følg med på 730.
PPS: På scenen rocket hun klær fra den norske designeren Kjersti Vatle.

Kveldens siste headliner var altfor kule Pharrell. Det er få mennesker som kan gå med kapteinhatt kombinert med blomsterskjorte OG komme unna med det. Phar (far sant?? hehehehe journalistikk), inviterte med seg en haug unge, norske piker på scenen for å danse. Det må nevnes at ikke alle var like keen på å riste stumpen, men de virket alle fornøyde der de siklet etter gla’-hunken.
Fiffen på den opphøyde tribunen på gjesteområdet ble litt for ivrige da de twerket, og halvveis under «Blurred Lines» fikk de beskjed om at gulvet sviktet. Publikum måtte evakueres men brydde seg egentlig fint lite. Festlighetene ble ikke nevneverdig mindre festlig og det hele var veldig lite dramatisk.

Se alle bildene fra andre dag på Stavernsfestivalen via Alvin Santos Tjernshaugen, Lisa Bjorheim sine finner du under:

Medley’en som #Pharrell nå kjører på #Stavernfestivalen er usnau AF 🙌🏽

A video posted by 730.no (@730no) on

#Tinashe er suveren! Med sin norske mamma på første rad #Stavernfestivalen

A video posted by 730.no (@730no) on

G.O.O.D. Music! #BigSean er #lit på #Stavernfestivalen 🔥

A video posted by 730.no (@730no) on

#Tinashe føler #BigSean på #Stavernfestivalen ❤️

A video posted by 730.no (@730no) on

Resten av bildene er via Lisa Bjorheim:


Se også: Stavernfestivalen dag 1!