Hopp til hovedinnhold
CLASSIC MAN (PRIVAT)

Stavanger-rapper som føler seg selv – se video

CLASSIC MAN (PRIVAT)

Effektiv AF? Bare to uker å ha sluppet videoen til debutsingelen «Fire» er Fnan Fetzume alias Finni tilbake med another one.
Se premiere på «With This» nederst i saken.

Den 25 år gamle Stavanger-rapperen regisserer videoene selv, og forteller 730 at han planlegger flere store slipp i løpet av våren.


Hvorfor bør folk sjekke ut musikken din, Finni?

– Eg er en av de beste nye artistene i landet og har veldig varierte stiler som du kan se i de 2 første singlene mine. Publikum vett aldri va de kan forvente av musikken min, men det blir alltid bra!

Hva handler singelen «With This» om?

– Det er en feel good, feel fresh, feeling myself-type låt! Er en sånn låt du skrur på «when you feeling yourself» rett og slett.


Drømmesamarbeid? Og hvem ville du aldri teamet opp med?

– Drømmesamarbeid for min del hadde nok vert Kanye West, han er den eneste artisten eg har hørt på siden han droppet sitt første album og faktisk ennå hører på når han slipper et nytt album. Hvem hadde eg aldri teamet opp med? Det må vell bli mister «So i shot his ass again, BOW, BOW» hahaha, Soulja Boy. Selv om det intervjuet han gjorde med DJ Vlad var legendarisk!Hvem ser du på som din største konkurrent?

– Eg tenker ikke sånn. Eg jobber bare hardt med mitt eget!

Hva skiller deg fra andre norske artister?

– Eg har min egen «flavour» på musikken min. Og engelskuttalen min gjør at eg kan nå et ennå større nivå en mangen andre norske artister.

Du gjør også regi. Hva vil du formidle med musikkvideoen?

– Videoen er regissert av meg og filmet og klippet av Nikey Vital. Når
eg lager musikken min så har eg alltid en liten musikkvideo eg ser for
meg i hodet, så når eg er ferdig med låten så fullfører eg bare
visjonen. Det viktigste for min del er at videoen tilføyer noe til låten og at låten faktisk kan bli bedre av at videoen er bra.


Se premiere på musikkvideoen til Finni – «With This»:

Se også: Stavanger x Stavanger – Izabell & Tore Pang

Les mer