Hopp til hovedinnhold
(SNL/NBC)

Stargate til 730: – Vi skifter gir med Rihanna!

(SNL/NBC)

Kun 24 år gammel er det evigaktuelle arbeidsjernet Rihanna snart klar med sitt syvende album. Igjen med sakkyndig norsk musikkhjelp.

Stargate bekrefter overfor 730 at de har produsert hele fem av låtene.

Utenom «Diamonds», som er #1 i mange land (blant annet Norge), har de to Askim- og Trondheim-gutta også gjort «Jump», «Right Now», «Lost In Paradise» og «Half of Me».


– Vi skifter gir på denne plata, forteller Tor Erik Hermansen, som sammen med Mikkel S. Eriksen igjen har jobbet med kjente navn.

– Det er flere interessante samarbeid enn noen gang. Vi har blant annet gjort en med David Guetta og en med Emeli Sande, sier han til 730.

Et av deres bidrag beskriver han som oppdatert retro.

– «Jump» er en hyllest til 90-talls R&B, i en ny utgave.

Stargate-halvdelen forteller 730 at materialet ble spilt inn i hektiske perioder i tre byer i løpet av de siste månedene.

– Det har vært intenst. Vi laget dem i London i juni, og i New York og Los Angeles i høst. Vi er veldig fornøyde med låtene.

Utenom nordmennene bidrar også eksen Chris Brown («Nobodies Business»), Eminem («Numb»), Atlanta-rapperen og Beyonce-favoritten Future («Loveeeeeee Song») og Nashville-sangeren Mikky Ekko alias John Sudduth («Stay»).

Rihannas nye album Unapologetic slippes 19. november.
 
Se også: Ri flyr med fansen: 7 show på 7 dager i 7 land via Boeing 777

Nyeste saker fra 730.no

Les mer