Stargate til 730: – OnklP og Unge Ferrari er to av våre norske favoritter

10. mai 2018 kl. 00:00
MIKKEL, TOR ERIK, STIG OG PÅL <$ (RCA/SONY, INSTAGRAM)
MIKKEL, TOR ERIK, STIG OG PÅL <$ (RCA/SONY, INSTAGRAM)


Denne så du ikke komme: Stargate teamer opp med Unge Ferrari og OnklP.


Sjekk ut «Folk er fake» nedenfor!


Nei, singelen er ikke et Gmail-samarbeid;
Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen hadde nettopp besøk av P og Rari i sitt nye, vidunderlige studio i Venice i Los Angeles.


Det er særdeles sjelden kost at Stargate gjør musikk med norske tekster, men dette prosjektet passet godt ettersom de fire teamer opp igjen i hjemlandet i sommer.


– Siden vi skal spille sammen med gutta på Over Oslo 23. juni, hadde vi lyst til å gjøre en helt ny låt bare for Norge, forteller Tor Erik til 730.


– Unge Ferrari og OnklP er to av våre norske favorittartister og begge kom til studioet i Venice. Vi gjorde opptak der og i Oslo. Ferrari kom med hooket og konseptet, mens Onkl tok det til neste nivå i det andre verset. Vi gleder oss til fest og moro på Over Oslo og satser på å gjøre låta der for første gang.

A post shared by Dolph Wesengreen (@onklp) onBurde Onkl og Ferrari vurdere å også lage låter på engelsk?


– Jeg aner ikke hvordan de låter på engelsk, men både stemmene, tekstene og leveringa har internasjonal klasse.


Gjestene til Stargate er også toppfornøyde med samarbeidet.
– Jeg var vel kanskje en 14-15 år gammel gutt i lille Hamar for mange år siden, og jeg husker ennå at jeg sendte en mail til Stargate hvor jeg spurte om de tok inn interns, trengte hjelp eller whatever. Jeg fikk ikke noe svar, som er forståelig. Men bare se nå, sier Unge Ferrari til 730.


– Ting vil skje om du jobber hardt og målrettet. Jeg gleder meg til fremtidige låter med legendene!


Unge Stig har lenge vært fan av Lillehammer-stjernen.


– OnklP var vel en av de få første rapperne jeg virkelig likte på morsmål. Onkl er jo også fra nesten samme område som meg og jeg husker jeg så ham og Dirty Oppland live sikkert 8-10 ganger. Ekte drittunge var jeg! Men se nå; herlig er det, konkluderer Rari smørblidt.


En annen som ikke var vond å be var P alias Pizzle.
– Det var rått å endelig jobbe med Stargate, føltes på høy tid. Kjemien satt som den skulle og vi fikk gjort masse fett!


Det skadet ikke å få jobbe i Stargates nye HQ i California. 
 
– Studioet var et drømmested! Jeg følte meg som en ekte stjerne da jeg gikk inn portene der. Rått sted med rå folk. Venice-sola gjorde underverker for skriving og synging for meg!  
Legg Stargate med OnklP & Unge Ferrari «Folk er fake» i spillelisten din her: 

Se også: Stargate feat. PARTYNEXTDOOR, 21 Savage & Murda Beatz