Hopp til hovedinnhold
(LOUD)

Stargate sender Rihanna og kanadisk hunk til #1

Musikkbransjen 101: Timing er alt: Hvis du er en artist som skal gi ut plate – og har lyst til å selge så mye skiver som mulig – slipp albumet samtidig som du har minst én låt som alle synger på. Alias en singel i toppen av radio- og salgslistene.

Rihanna er ikke fremmed for denne teorien, og på mandag kommer hennes femte plate Loud, noe hun kombinerer med å i dag hoppe fra, hold på hatten…. 60. plass til 1. plass på Billboard Hot 100, verdens gjeveste hitliste, med «What’s My Name?»

Det som er ekstra hyggelig for patrioter: Tor Erik og Mikkel har laget den Drake-gjestende perlen.

– Vi har et par låter til som vi er veldig fornøyde med med på platen, sa Tor Erik til 730 i forbindelse med «Only Girl», og ordet på gatene er at de er settets beste.

– Albumet viser hvor Rihanna er idag, selvsikker og klar for hva som helst.

Drake burde også være fornøyd med Stargate: Dette er hans første #1 på Billboard Hot 100. Ri har vært der hele 8 ganger tidligere, blant annet via nordmennenes sertifiserte sommersex-anthem «Rude Boy». Deres forrige, «Only Girl (In the World)», tok fjerdeplass. Stargate har tidligere toppet den amerikanske, kombinerte salgs/radio-listen med Ne-Yos «So Sick», Beyonces «Irreplacable» og Ri-balladen «Take A Bow».
Nedenfor kan du se 22-åringens nyeste, delikate pressebilder, skutt av svenske Camilla Åkrans. (Digg å gi ut sitt femte album i en alder av 22.)
Hør Rihannas musikk hos WiMP og last ned her.
I fjor så vi Ri live i London med Jay-Z og Young Jeezy, og tok ulovlige snikbilder: Se her!

Corny ønskereprise:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer