Stargate bor big i New York

30. aug 2008 kl. 00:00
TOR ERIK OG MIKKELS ARBEIDSPLASS ER JAY-Z' PRIVATE ROC THE MIC-STUDIO (GISLE G. STOKLAND)

I følge eiendomsregisteret i New York har Tor Erik Hermansen (35) kjøpt seg en leilighet i Soho i nederste del av Manhattan for 3,65 millioner dollar (over 18 millioner kroner), mens kåken Mikkel S. Eriksens (35) eier på Upper West Side koster 3 millioner dollar (15 millioner kroner), forteller VG.

Tor Erik sier til avisen at Manhattan var en naturlig valg, siden det er der alt skjer i bransjen. Han innrømmer at de lever et spesielt liv, som blant annet innebærer byturer med Jay-Z, samtidig som de også lever som normale småbarnsforeldre.

Stargate har den siste tiden vært i studio med Jays kjæreste/kone nesten hver dag og spilt inn musikk for hennes tredje soloalbum. 

– Beyonce er den komplette artist, og det var et høydepunkt for oss å lage disse låtene sammen med henne. (…) Vi fikk vokalprestasjoner av de sjeldne. (…) Det var intenst. Stemningen var god, men utfordrende, sier Askim-mannen til VG.

Den 26-år gamle Houston-jenta ble “reddet” av Stargate i 2006, da hennes to første singler fra B’Day, “Deja Vu” og “Ring The Alarm”, ikke fikk en altfor varm mottakelse.

Hennes tredje, Stargate-produserte ”Irreplacable”, ble hennes neste største hit noensinne.

Tre skjønnheter stiller opp for Tor Erik og Mikkels musikk.