Hopp til hovedinnhold
FLERE SÅNNE PRESSEBILDER, TAKK (4080 DEADDOG MANAGEMENT)

Squad up! Ung rapper, danser og økonomistudent holder det ekte på Frogner

FLERE SÅNNE PRESSEBILDER, TAKK (4080 DEADDOG MANAGEMENT)

Christopher Sam alias Young Cisto holder vanligvis til i Grorud, men bor for tiden i Ås hvor han studerer økonomi. <$ I helgene finner du dog 22-åringen i studio på X Ray Kulturhus ved Blå, eller på Hard Rock Café hvor han jobber deltid. 

I dag slipper den hardtarbeidende artisten musikkvideo til «Rectangle», regissert av Patrick Oldenborg. I snutten linker Cisto opp med kompiser i en slitt, men flott bolig på Frogner. Se premiere nederst i saken. 
– Jeg liker å tro at jeg ikke har «venner» sånn sett, men en diger familie. Squaden er brødrene mine, hvis du skjønner. Jeg er ikke så glad i «friendzone»-greia med kvinner, så jeg har ikke like mange søstre, forteller Cisto til 730 om den ferske singelen. 


Fun fact: Young Cisto vokste opp i 
Modena i Nord-Italia, mest kjent for balsamicoeddik. 

Fortsetter under


SE VIDEOEN NEDERST I SAKEN (SKJERMBILDE/4080 DEADDOG MANAGEMENT)

Hei Cisto! Hvem inspirerer deg?

– Jeg syns det er viktig å høre på forskjellige, så jeg beholder min egen sound. Da jeg først begynte å høre på hiphop da jeg var 8-9 år var det 50 Cent og Tupac, senere har jeg hørt mye på Big Sean og Kendrick Lamar. 

Topp tre norske artister?

– Kaveh og to venner av meg, Youseff (Uviten) og Jonz (svarte og hvite penger).

Hvem hadde det vært fett å jobbe med?

– Det hadde vært stort å kunne jobbe med for eksempel Stargate. Jeg møtte en av dem etter Rihanna-konserten og fikk gitt ham en USB med EP-en Tangible Illusions som kommer i høst. Det hadde vært kult å få jobbe med dem. Og Big Sean! 
Hva drømmer du om?

– Jeg drømmer om å være en entertainer. Jeg startet med dans, og første gang jeg sto på scenen føltes det bra. Samtidig vil jeg si noe gjennom musikken min.

Hva skiller deg fra andre norske rappere?

– Det er ikke mange som bruker den type beats i Norge, det er kanskje tre-fire andre jeg har hørt, og det at jeg pleide å danse gjør noe med hva slags beats jeg velger.

Se premiere på Young Cistos «Rectangle»-video via regissør Patrick Oldenborg: 

Se også: Holde på-anthem fra Dreamon

Nyeste saker fra 730.no

Les mer