Sporty vår fra Urban!

9. feb 2018 kl. 00:00
PÅ GJENSYN, VINTER  (URBAN)

PÅ GJENSYN, VINTER  (URBAN)


Denne annonsen er skrevet i samarbeid med Urban og motenettstedet Melk & Honning


Det er jaggu godt at vinteren omsider nærmer seg slutten. Urban ser i likhet med oss fremover, og presenterer i dag vårens første kampanje for kleskjedens egne merker Flat Top og As Well As (AWA). 

Også denne sesongen er preget av den sporty trenden – plaggene skal helst være like behagelige som de er stilige. 

I anledning dagens kampanjeslipp har våre venner i Melk & Honning tatt en prat med designsjef hos Urban, Carl-Henrik Hallén, som forteller om inspirasjonen bak de to kolleksjonene.

BILDE 1: JOGGEBUKSE OG GENSER, BILDE 2: JEANS, T-SKJORTE, BILDE 3: BUKSE, T-SKJORTE

– Både As Well As og Flat Top er denne sesongen inspirert av army-verdenen, sier Hallén og legger til:
– Etter flere sesonger med sterk sportsinnflytelse i motebildet, ser vi i dag at flere parallelle trender dukker opp. Både i form av farger, detaljer, mønster og silhuetter, bygges det opp en spennende overgang mellom gatemote og vårt fundament i sports fashion, sier han til M&H. 

Designsjefen forteller at inspirasjonen er hentet fra army/utility-trenden, både med tanke på farge, mønster og silhuetter, men at de har flyttet denne stilen inn i en mer moderne sammenheng – gjennom blant annet å benytte seg av nye detaljer og stoffer.


BILDE 1: ORANSJE HOODIE, BILDE 2: STRIPET HOODIE OG DENIMSKJØRT

– I denne kampanjen har vi hos Flat Top for kvinner, også tatt frem et antall produkter med en tydelig referanse til 80-tallet, som bygges opp av en av vårens viktigste farger: Oransje, sier Hallén og legger til:
– Her er silhuettene i hovedsak «oversize» eller «boxy», men vi ser også at passformene begynner å gå tilbake mot en mer «regular fit».
Han forteller at nøkkelplaggene i kolleksjonene hos Flat Top er den M65-inspirerte camo-jakken, som gjerne kan styles opp med en oransje college-genser og jeans i «mom fit».
– På herresiden, og da altså kolleksjoen fra As Well As, er den den oppdaterte bomberjakken i 4-way-stretch, med en lett padding fra italienske Thermore, som gir den en perfekt balanse mellom form og funksjon. Bruk denne jakken med en oransje hoodie, en «bum-bag» og et par cargo-bukser – så er du «good to go».

BILDE 1: Norske Urban i ny drakt