Hopp til hovedinnhold

Sports Illustrateds nye luro

Florida-blondinen Kate Upton gjorde så god Sports Illustrated-figur som 18-åring (alias ifjor) at hun ble kåret til Rookie of the Year via sin kroppsmalingspesial. Noe som gjorde henne rørt. I år var modellen så god at hun ble plukket ut til bladets forside. En bragd hun sliter med å begripe.

– Jeg har ikke klart å fordøye det, jeg er så begeistret. Jeg har drømt om dette øyeblikket, så å få se det… det er uvirkelig. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre… Dette betyr så mye for meg, sier Kate i snutten nedenfor.Kate spiller i Tower Heist med Ben Stiller og Eddie Murphy, og i kommende The Three Stooges, i regi av Bobby Farrelly og
Peter Farrelly (There’s Something About Mary, Dumb and Dumber, Kingpin, Shallow Hal.) Denne uken gjestet hun showet til David Letterman:

Kate-bonus:

Videoen nedenfor viser årets SI-kalenderstjerner i følgende rekkefølge:
 
Julie Henderson, Cintia Dicker, Esti Ginzburg, Hilary Rhoda, Jessica Gomes, Brooklyn Decker, Jessica White, Kate Upton, (norsk-amerikanske John Legend-samboer) Chrissy Teigen, (fjorårets forsidekvinne) Irina Shayk, Genevieve Morton, Alyssa Miller og Anne V:


Kate kan også danse: Se henne (+ Alexandra Joner) demonstrere dougie (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer