Hopp til hovedinnhold
RUSSELL CROWE OG ROLAND DESHAIN (UNIVERSAL/GRANT)

Spøker det for Stephen Kings The Dark Tower?

RUSSELL CROWE OG ROLAND DESHAIN (UNIVERSAL/GRANT)

– Å få bygge et hjem for en The Dark Tower-franchise er en spennende mulighet for dette filmselskapet, sa Universal Pictures-leder Adam Fogelson i en pressemelding i 2009.

Stephen Kings The Dark Tower-bokserie har blitt kjøpt av millioner, så mange ble skuffet da Universal i etterkant valgte å gi opp prosjektet, hvor mogulene Ron Howard og Brian Grazer og manusforfatter Akiva Goldsman (som vant Oscar for sitt manus basert for boken A Beautiful Mind) planla en NBC-serie som koblet sammen tre filmer.

Boost: Heldigvis tok Warner Bros. over etter at et nytt manus reduserte produksjonskostnadene, med planer om HBO som planlagt serieskaper. Uboost: Dessverre trakk selskapet seg mandag natt, forteller Variety.

Warner ville ikke kommentere kanselleringen.

The Dark Tower på lerret og skjerm er ikke skrinlagt, men det kan bli vrient å overtale andre at prosjektet vil lønne seg, etter at både Universal og Warner har kastet inn håndkleet.

Bokserien, som snart har solgt 40 millioner kopier i 40 land, følger den alternative cowboyen Roland Deschains trøbblete reise gjennom post-apokalyptiske fantasilandskap. Først skulle den nye James Bond-skurken Javier Bardem ha hovedrollen, som deretter gikk til Russell Crowe.


Gjett hvem Stephen King pussig nok kaller «den skumleste rollefiguren i en tv-serie noensinne»… Svaret er her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer