Hopp til hovedinnhold
SARA PAXTON ER BEST NÅR HUN IKKE ER BABE (MAGNET)

Spøk-elseshistorie

SARA PAXTON ER BEST NÅR HUN IKKE ER BABE (MAGNET)


Når en film har samme regissør, manusforfatter, klipper og produsent så oser det ofte lavbudsjett, og The Innkeepers er neppe dyr. Men filmskaper Ti West er en talentfull type som byr på en enkel godbit om et lite, gammelt hotell, noen uker før det skal stenge. Den rastløse fjasejenta Clarie og nerden Luke er de eneste ansatte i det nesten tomme bygget, og tiden bruker de blant annet på å undersøke ryktene om at hotellet herjes av gjenferd.

Dessverre skal Shark Night 3D (og Liar Liar som 8-åring) får California-blondinen, som egentlig er babe (som dette), spille en litt klønete, søt trulte. Til tider veldig funny. Hovedgjesten på hotellet er Kelly McGillis, som ble Golden Globe-nominert 80-tallsstjerne via Witness og Top Gun.

 

The Innkeepers hadde festivalpremiere på SXSW i fjor (og ble i USA slippet på VOD i romjulen), og har offisiell amerikansk kinopremiere 3. februar. En norsk dato er ennå ikke annonsert.

Bonus: Enda bedre: Regissør, manusforfatter, klipper og produsent Ti Wests House of the Devil, med fenomenale, stygge Jocelin Donahue i hovedrollen. Creepy og kul 80-tallsflørt fra 2009 som ikke gjør narr av sjangeren:


En annen form for filmkvalitet: Skammens ansikt: Fullt sexdriv, null glede (Michael Fassbender)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer