Hopp til hovedinnhold
(TV2 LIVSSTIL)

Spoiler alert! Vendela + Petter starter storartet

Aww!😍 «Vendela + Petter» har premiere mandag, med nye episoder mand-tors!😃

Et innlegg delt av TV 2 Sumo (@tv2sumo)


ENDELIG får vi servert den nydelige serien Vendela + Petter. Norges nye power couple.

Hvis du lurer på om du vil fortsette å se serien, er det bare å lene seg tilbake og lese litt om hvordan første episode er.

Bare hyggelig.(TV2 LIVSSTIL)


Det hele starter med at Vendela forteller hvorfor Petter er en drømmemann; han gjør henne veldig glad, og er utrolig god og snill.

Petter forteller at Vendela alltid er blid og glad, og ser på henne med varme, gode øyne. Han føler seg som en sånn derre teenager.

Så er det litt mimring til Farmen Kjendis, hvor dette fantastiske eventyret startet.

«Vi er sammen, og vi er veldig glad i hverandre», sier Vendela.

Petter føler han er i paradis hver dag, når han er sammen med henne. Vendela sier han er teit. Enig i det.

Tenk at de nå skal dele dette ville foholdet med offentligheten. La oss takke vår alles Gud, Britney Spears, for at de deler det med oss.

Vendela tror de kommer til å være forelsket for alltid.

«Faen i helvete, la oss skåle for det», sier Petter.

Jeg tror alt dette var en intro. Den var jæla lang, men la gå.

Nå ser de på Se & Hør-forsiden av seg selv. Petter lurer på om Vendela synes kysset så lidenskapelig ut. «Jeg vet ikke hva det så ut som, jeg», sier Vendela.

De analyserer saken om seg selv og hvorfor de ble kjærester. Det er veldig deilig å slippe å snike rundt og kose seg.

Så handler det om Vendela. Hun ble født i Stockholm. Bodde med alenemammaen, og var mye med mormoren sin. Så ble hun oppdaget som modell da hun var 13 år.

Petter synes det er helt sinnssykt at hun er supermodell, for det er det nesten ingen som er.(TV2 LIVSSTIL)


Så ser de litt mer i Se & Hør.

Så handler det om Petter. Han ble født i Oslo, men flyttet til Bærum da han var to år. Så han er Bærumsgutt. Det er viktig å påpeke. 🙂

Han var først finansrådgiver, så ble han med på tidenes første Pærra i Norge. Etter det har han jobbet som radiovert, og vært med i en del TV-produksjoner. Som deltaker, sier han. Det betyr altså vært med på reality.

«På mange måter er han nesten en komiker, som har klart å leve av kjeften sin», sier Vendela.

Nå skal Vendela på Latter og snakke om boken sin, som er en biografi. Petter sier lykke til, selv om hun egentlig ikke trenger det. Enig. Vendelas nærvær i seg selv er en gave til alle som er til stede.

Før hun går inn, ber hun Petter sjekke om det blir noe sommerferie, og hvor de skal på tur. Spenningen stiger.

Nå er Vendela inne. Anne Lindmo er også der!!!

Vendela er spent, er jo mange damer ute i salen.

Nå sitter hun i dette bokbadet. De snakker om at hun har vært i Det hvite hus. Det var en utrolig opplevelse. Hun satt ved et stort, rundt bord med masse mennesker, men ved siden av henne satt altså Donald Trump. (Dette er lenge siden. Han var ikke president da).

Vendela syntes Donald hadde en ekkel holdning til kvinner, som var vond å høre på, faktisk. Så hun gikk til verten og ba om å få bytte bord. Så hun ga altså Trump rødt kort. Shoutout for det.

Nå er bokbadet ferdig.(TV2 LIVSSTIL)


Hun går ut og møter Petter. Han har bestilt ferietur til Ibiza. Hun blir først glad, men kommer på at hun har vært der før og har en dårlig erfaring.

Asså, det går så i ett faktiskt. Fra den ene jobben til den andre. Nå skal de til Lyngdal for Lothepus-konsert og kanskje døpe noen griser.

Nå er de i Lyngdal. Lothepus er frekk mot ei som vi ta bilder med dem. Hehe, overraskende. Folk ler.

De tar bilder likevel. Petter sier han har blåmerker i hånda fordi han hilser så mye. Huff a meg.

Nå er de på hotellrommet. Lothepus har et knivskaft uten kniv, så Petter kan puste lettet ut for at han hvertfall ikke blir knivstukket i dag.

Vendela og Petter skal visst være med å synge, så nå øver de.

I det konserten begynner, kysser Vendela og Petter. <3

Det største spørsmålet jeg sitter med nå, er om folk er for å overvære denne konserten helt uten ironisk distanse. Tror aldri det spørsmålet vil bli besvart.

Lothepus synger, og Petter og Vendela kommer opp på scenen. Når de er ferdig sier Petter at han føler seg som en rockestjerne. Publikumet til Lothe er visst veldig dedikerte.(TV2 LIVSSTIL)


Så tar de flere bilder med folk. Petter synes det er litt trist at de ikke får stå i fred noe sted. Blir altså mindre klining ute blant folk. Stakkars oss.

«Det var mye kaos i dag», sier Petter før de går inn på hotellrommet.

De skal tidlig opp morgenen etter. Vendela er først oppe. De snakker om at det var litt mye folk i går, og at hun ble dratt i mye, men det gikk helt fint, altså.

Hun har dusjet, setter seg i senga og ler av håret til Petter.

«Han blir faktisk sliten han og, altså. Kanskje det har noe med alder å gjøre, at man blir mer sliten», sier Vendela. Det er godt hennes livsvisdom og klokskap også får vist seg her.

Nå gleder de seg til å møte grisene. Det er deres aller første grisedåp.

Grisungene er veldig søte, synes Vendela. De skal selvfølgelig hete Vendela og Petter.

Petter synes det er rar å kalle på seg selv.

De popper en champagne, og kaster litt på grisene. Herregud, tenk at vi skal få lov til oppleve dette i vår levetid.(TV2 LIVSSTIL)


Vendela får holde en baby, og lurer litt på om Petter vil ha barn, siden han ikke har noen. Han er jo yngre enn henne, men hun har jo to døtre, og det holder.

Babyen heter Målfrid, forresten.

Petter sier at han ikke har lyst på barn, så det er helt perfekt at Vendela ikke vil ha fler. Det var jo flaks, da.

Nå drar de. Vips var de i Tønsberg. Der skal det være en hotellåpning.

«Jeg har kjent gutta som driver hotellet lenge. De ville at jeg skulle være der, på scenen, få litt presse dit… så det er rett og slett en jobb», kan Vendela fortelle.

En av pressefolka som er der, lurer på om de får betalt for forholdet, det er det visst mange som lurer på.

«Vi får betalt i gode opplevelser. Fine stunder og minner som vi kan ha resten av livet», sier Petter. Den er grei.

Han skjønner at det er jobben til de i pressen å stille disse spørsmålene, men synes det er frekt å spørre folk hvor mye de tjener. Vendela synes det hele var veldig merkelig, og er takknemlig for svarene til Petter.

Nåååå er det krise i heimen. Vendela har glemt toalettsakene sine hjemme. Petter spør om hun begynner å bli dement. Han ler.

Så skal hun dra opp en selfiestang, og tar med seg ei truse i tilegg. DET var morsomt, synes Petter.(TV2 LIVSSTIL)


Han vet ikke helt hva planen på denne hotellåpningen er, så han blir dratt rundt som en sånn derre tøydukke.

JAN FREDRIK KARLSEN ER DER!!!!!!

De klemmer. Så sier han at de må kose seg, og løper.

Så sabler Petter en champagneflaske. Nå skjønner jeg endelig hvordan han sjarmerte Vendela.

Vendela synes alt styret kan være både positivt, men også litt slitsomt noen ganger.

Nå er de inne på hotellet. Vendela skal opp på scenen og bli intervjuet. Hun er litt spent, men hotellmannen er glad for å ha henne her.

Så ler han litt, «Hva er det egentlig med deg og blonde menn som har et spesielt forhold til håret sitt? Jeg tenker da på Donald Trump og Petter Pilgard», sier hotellmannen.

Petter gaper. Vendela sier de er i to helt forskjellige kategorier. «Petter helt fantastisk, selv om han er litt opptatt av håret sitt». Hyggelig svar.

Han skal gjøre sitt ytterste for at forholdet skal funke, selv om mange har tvilt. Han vil dele livet sitt med henne. Shiiit, jeg håper vi får et frieri i løpet av denne sesongen.(TV2 LIVSSTIL)


Så får vi en liten gjennomgang av hva som skjer denne sesongen: Jeg kan spotte foreldrene til Petter, flere selfier med fans, Vendela på fotoshoot, Petter som prøver å bli mann og Vendela som blir forfulgt av en stalker!!!

Jeg tror dette kan bli en nydelig sesong. Mitt tips er at dere burde følge med. Jeg gir terningkast 5 fordi jeg skulle ønske det var mer Visdomsord med Vendela og mindre Jan Fredrik Karlsen. Ellers er jeg veldig fornøyd.

GOD HØST MED VENDELA + PETTER <3333

P.S.: Episodene kan sees på TV2 Livsstil eller TV2 Sumo mandag-torsdag 21.30.

Se ogå: ♥ Norsk forholdsmål på McDonalds ♥

Nyeste saker fra 730.no

Les mer