Spider-Man 4: Quest For Tobey-spenn

6. sep 2008 kl. 00:00

Når 13 milliarder kroner ender opp i nettet til edderkoppmannens tre filmer, vil man gjerne fortsette den susende ferden.

Men når man er med på å lage noe så mange mennesker vil betale for, er det naturlig å be om en solid porsjon av kaka, noe Spider-Man selv, Tobey Maguire, og mannen som filmer ham, Sam Raimi, nå forsøker å fortelle Columbia Pictures.

Summene er så store at praten skal ha blitt ekstra lang, men i følge Reuters er avtalen om Spider-Man 4 og 5 angivelig straks i boks, selv om ord på gullstjernegatene er at Tobey har vært en vriompeis med penga.

33-åringen (som ser ut som han er 17) skal ha dratt inn 85 norske bananer på forrige del, så det er sannsynlig av han ønsker å kaste på et par ekstra klaser for de neste rundene.

For å redusere kostnadene, planlegger Columbia å skyte den fjerde og femte filmen samtidig, og produsenten Laura Ziskin håper del 4 kommer på kino i 2011.

Venom, det sorte, flytende faenskapet som laget helvete for Spidey i den seneste delen, skal etter planen også få en egen film.