Hopp til hovedinnhold

Speidi R.I.P.

Idyllen har slått sprekker. Samtidig som de ***sjokkerende** The Hills-episodene fra sesong 6 ruller over tv-skjermen i USA, og dataskjermen her hjemme, avslører TMZ at Pratt-paret (også kalt Speidi) har gått fra hverandre. Det bekreftes av at den i overkant yppige reality-stjernen twitret følgende beskjed for et par dager siden; «PS: I’m not Heidi Pratt. I’m Heidi Montag».

23 år gamle Heidi har hatt et heftig halvår, litt fordi hun bestemte seg for å operere hele ti kroppsdeler på samme dag – som resulterte i at hun nesten døde. Men kanskje aller mest fordi hun har vært den noe viltre figuren Spencer Pratts høyre hånd. Men ikke nå lenger, tydeligvis. 
– Mannen min er en løs kanon, skal Heidi ha uttalt i et intervju om bruddet.
– Heidi gleder seg til å flytte ut, og vekk fra all den negative pressedekningen Spencer får. Hun er lei av det, og ser etter et nytt sted å bo – hvor hun kan fokusere på sin skuespillerkarriere, forteller Heidis talsmann til elsker å lage morsom musikk, slik som Lil Wayne (!), men nå høres det altså ut som skuespill står i fokus. Go figure. 
Herr Pratt selv har så langt ikke kommentert bruddet, og han har heller ikke twitret siden 25. mai. Noe sier oss at neste tweet kan bli legendarisk.
Fun fact: Spencer Pratts beskrivelse av seg selv på Twitter: Working lovingly to become the the best man I can be.
Bonus: Se hvorfor Heidi Montag sendte politiet på mamma! (<– og hennes nye innpakning)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer